Dr. Trévidic Thibault

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai és égéssebész szakorvos
Szakemberünk Magyar, angol, francia nyelven beszél. Pácienseket 18+ éves kortól fogad.

Önéletrajz

Szakképesítések:

2013 általános orvosi diploma-DOTE Általános Orvosi Kar
2020 plasztikai és égés sebészeti szakvizsga

Szakmai tapasztalat:

2013-2019 Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztály
2019-tól Magyar Református Egyház Gyermekkórháza Égett Gyermekeket Gyógyító Országos Központ

Kiemelt szakterület:
A felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása és gondozása mellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült tapasztalatot szereznem.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás) illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinum toxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem, és mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve.
Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás. Fontos számomra, hogy a betegeimmel végzett közös munka élmény legyen mindkettőnk számára és mindig a legjobb eredményt érjük el.

Nemzetközi tapasztalatok:
A képzésem alatt a párizsi Saint Joseph Kórház plasztikai sebészeti osztályán és több magánklinikán (Clinique Rémusat, Clinique des Champs-Elysées, Clinique Paris-Etoile) is dolgoztam több hónapig, ahol a legújabb műtéttechnikákat sajátíthattam el mind az esztétikai mind az emlő- és a nagy fogyás utáni hasi rekonstrukciós sebészet, illetve a mikrosebészet területén is.