WÁBERER MEDICAL CENTER

WÁBERER MEDICAL CENTER

MOM Park melletti HillSide Irodaház első emeletén található klinikánk, mely a legkorszerűbb és legmagasabb minőségű diagnosztikai gépekkel rendelkezik. Több, mint 30 szakágban biztosítunk járóbeteg ellátást, elismert, állandó orvoscsapatunkkal. Minden vizsgálatot és kezelést helyben biztosítunk. Akár vérvételes laboratóriumi vizsgálatra van szüksége, akár várandósgondozásra keres megbízható orvost, vagy meglévő egészségügyi panaszokkal fordul egészségközpontunkhoz. A Wáberer Medical Centerben egynapos sebészeti- és szépészeti beavatkozásokra alkalmas műtőkkel és csendes, panorámás, minden igénynek megfelelő pihenőszobákkal várjuk Önöket.

Egyedi szemléletmóddal dolgozunk, mely szerint nem csupán a diagnózis felállítása, hanem az Ön teljes gyógyulási folyamatának végigkísérése a célunk.

GYÓGYÍTÁS, AHOGY MI GONDOLJUK

GYÓGYÍTÁS, AHOGY MI GONDOLJUK

Szakorvosaink kivétel nélkül, preventív szemlélettel vallják, hogy a megelőzésre fordított idő és figyelem nagyon fontos. Így klinikánkon nagy hangsúlyt helyezünk az állapotfelmérésekre, szűrésekre. Diagnosztikai részlegünk a legmodernebb eszközparkkal felszerelt. 24 órán belül tudunk időpontot adni a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra.

Az orvosi esetmenedzseri szolgáltatásunkat belgyógyász szakorvosok adják, akik átlátják és végig kísérik a gyógyulási folyamatot – a diagnózis felállításától a felépülésig.

Azoknak a pácienseinknek, akik kezelése hosszabb folyamatot vesz igénybe, kedvezményes gondozási csomagot ajánlunk.