“Úgy érzem, most az egészségügyben lehet a legnagyobb értéket teremteni, erre összpontosítok.”

Wáberer György

WÁBERER MEDICAL CENTER

WÁBERER MEDICAL CENTER

A Wáberer Medical Center Budán, a MOM Park melletti HillSide Irodaház első emeletén található. Egészségügyi központunk 3500 négyzetméteren magas minőségű, korszerű diagnosztikai gépparkkal, és két csúcskategóriás műtővel várja pácienseit. A fekvőbetegek ellátására 11 kórtermet, összesen 20 fekvőhelyet alakítottunk ki, ahol az érintettek kényelmes körülmények között gyógyulhatnak.

Elkötelezett, kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok, szakszemélyzet és kiszolgáló csapat dolgozik azért, hogy a Wáberer Medical Center a hazai magán egészségügy kimagasló szereplője legyen.  Központunkban előzetes időpontegyeztetést követően több, mint 30 szakterületen biztosítunk járóbeteg ellátást, labor- és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.

Wáberer Kardiológiai Centrum

A Wáberer Kardiológiai Centrumban korszerű vizsgálati módszerekkel, diagnosztikai gépparkkal, felkészült laboratóriummal, és elkötelezett, magasan kvalifikált szakorvosokkal várjuk. Specializált kardiológiai ambulanciák segítik a gyors és pontos diagnózishoz, a megfelelő terápia megkezdéséhez.

Wáberer Ortopédiai Centrum

Központunk 21. századi diagnosztikai és műtéti infrastruktúrája, kiemelkedő szaktudású orvosai és sebészei, gyors felépülést biztosító, minimál invazív műtéti eljárásaiodafigyelő utógondozási programja, valamint a centrum nyugodt prémium légköre együttesen teszi lehetővé, hogy pácienseink gyorsan meggyógyuljanak, és akár hosszú évtizedeken át fájdalommentesen és szabadon mozogjanak. Forduljon hozzánk bizalommal új panaszokkal vagy régóta fennálló mozgásszervi problémákkal!

GYÓGYÍTÁS, AHOGY MI GONDOLJUK

GYÓGYÍTÁS, AHOGY MI GONDOLJUK

Szakorvosaink kivétel nélkül, preventív szemlélettel vallják, hogy a megelőzésre fordított idő és figyelem nagyon fontos. Így klinikánkon nagy hangsúlyt helyezünk az állapotfelmérésekre, szűrésekre. Diagnosztikai részlegünk a legmodernebb eszközparkkal felszerelt. 24 órán belül tudunk időpontot adni a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra. Az orvosi esetmenedzseri szolgáltatásunkat belgyógyász szakorvosok adják, akik átlátják és végig kísérik a gyógyulási folyamatot – a diagnózis felállításától a felépülésig. Azoknak a pácienseinknek, akik kezelése hosszabb folyamatot vesz igénybe, kedvezményes gondozási csomagot ajánlunk.