Áraink

A Wáberer Kardiológiai Centrum Holter monitorával könnyebben szűrhetők a szívpanaszok

Holter tapasz a Wáberer Medical Centerben! Az eddig használt EKG vagy 24 órás Holter monitor után most elérhető a hosszú távú 3 és 7 napos Holter tapasz is, melynek segítségével a jövőben jóval pontosabban szűrhetők a páciensek szívpanaszai. Az újfajta monitor akár több napig észrevétlenül viselhető, még sportolni is lehet vele, a legnagyobb előnye mégis az, hogy a rejtett, ritkábban jelentkező panaszokat is hatékonyan kiszűri. Dr. Vértesaljai Márton, a Wáberer Kardiológiai Centrum belgyógyász és kardiológus szakorvosa szerint az új eszköznek fontos szerepe lehet a megelőzésben és a még pontosabb diagnózis felállításában.

Több napos Holter tapasz

Több napos Holter tapasz

A hagyományos vizsgálatok, az EKG vagy a 24 órás Holter monitor alkalmazásával sokszor nem derül fény a beteg szívproblémájára, mert 24 óra alatt nem mindig jelentkeznek a tünetek – magyarázza a szakorvos az eddigi gyakorlatot a kardiológiai diagnosztikában. A több napig hordott Holter tapasz viszont lehetőséget nyújt az orvosnak a páciens egy hosszabb időszakát kivizsgálni, így sokkal pontosabb és több információval diganosztizálhatja az állapotot.

Holter 24 órás monitor

Holter 24 órás monitor

A Holter monitor a szív elektromos tevékenységét 24 órán keresztül folyamatosan figyeli és rögzíti. Kardiológiai problémák, például szívritmus zavar diagnosztikájára szolgál. Vannak ugyanis olyan EKG elváltozások, melyek nem mutathatók ki a pár perces, hagyományos vizsgálat során, hiszen nem állnak fenn folyamatosan.

A készülék felhelyezése

A készülék felhelyezése

Felhelyezését követően zavartalanul folytathatók a megszokott napi feladatok. A vizsgálathoz 5 tappancsból és egy kis rádió méretű készülékből álló eszközt használunk. A tappancsokat (elektródákat) a mellkasra ragasztjuk. Ha a nap során kellemetlenség vagy szívpanasz lép fel, a készülék erre a célra kialakított gombját meg kell nyomni. A vizsgálat nem igényel felkészülést, de a vizsgálat előtt a mellkas szőrzetét a tappancsok helyén leborotválják.

A készülék használata

A készülék használata

A vizsgálat alatt eseménynapló vezetése javasolt, melybe pontos időmegjelöléssel fel kell jegyezni a napi tevékenységeket (séta, stressz, étkezés, fokozott fizikai aktivitást igénylő tevékenységek). A készüléket nem szabad a 24 órán belül levenni, és víz sem érheti, így a felhelyezés előtt javasolt tisztálkodni. Az eredmények kiértékelése kardiológus szakorvosi konzultáció keretein belül történik.

Szakembereink

Dr. Csepregi András kardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Piróth Zsolt kardiológus szakorvos magyar, angol, olasz Orvosunk magyar, angol, olasz nyelven beszél. 16+ Pácienseket 16+ éves kortól fogad.
Dr. Som Zoltán belgyógyász, kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Szőke Sándor kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Fülöp Gábor belgyógyász, kardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Nagy Zsolt kardiológus szakorvos magyar, angol és német Orvosunk magyar, angol és német nyelven beszél. 18 Pácienseket 18 éves kortól fogad.
Dr. Ablonczy László csecsemő és gyermekkardiológus szakorvos magyar, angol, német Orvosunk magyar, angol, német nyelven beszél. 0+ Pácienseket 0+ éves kortól fogad.
Dr. Gyömörei Beáta gyermek kardiológus szakorvos 0+ Pácienseket 0+ éves kortól fogad.
Dr. Ladányi Anikó csecsemő és gyermekkardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. méhen belül 19 hetes kortól és születés után-18 éves korig Pácienseket méhen belül 19 hetes kortól és születés után-18 éves korig éves kortól fogad.
Dr. Környei László gyermekkardiológus, gyermek ritmuszavar- és pacemaker specialista magyar, angol, német Orvosunk magyar, angol, német nyelven beszél. újszülött kortól Pácienseket újszülött kortól éves kortól fogad.
Dr. Vértesaljai Márton belgyógyász, kardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. +18 Pácienseket +18 éves kortól fogad.
Dr. Dénes Mónika, PhD kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Késői Bence kardiológus szakorvos, arritmológus magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18 Pácienseket 18 éves kortól fogad.


Áraink

Kardiológiai szakorvosi vizsgálat Tartalmazza a vérnyomásmérést és a nyugalmi EKG-t.
37 500 Ft
Kardiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Szűrés: Kardiológia Tartalmazza a vérnyomásmérést és a nyugalmi EKG-t.
Szívultrahang vizsgálat (szakorvosi vizsgálat nélkül) Szívultrahang vizsgálat és leletkiadás, előzetes szakorvosi vizsgálat nélkül.
36 000 Ft
Terheléses EKG (előzetes betegvizsgálat után) Csak előzetes orvosi javaslat és betegvizsgálat után kérhető!
33 000 Ft
Kardiológiai szakorvosi vizsgálat szívultrahanggal Tartalmazza a vérnyomásmérést, nyugalmi EKG-t és a szívultrahangot.
56 500 Ft
Receptírás (szakorvosi vizsgálat nélkül) A korábban diagnosztizált betegségekre a Wáberer Medical Center orvosai által felírt gyógyszerek esetén.
ABPM/Holter kiértékelés
EKG diagnosztika (szakorvosi vizsgálat nélkül)
Pacemaker felülvizsgálat - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
19 000 Ft
ABPM/Holter tapasz kiértékelés
Nyelőcsövön keresztüli szívultrahang (TEE - transoesophagealis echocardiographia)
185 000 Ft Telefonos foglalás
Dobutamin stressz echo vizsgálat (DSE)
108 000 Ft Telefonos foglalás
Elektromos kardioverzió (DCCV) felületes altatásban
180 000 Ft Telefonos foglalás
TEE vezérelt elektromos kardioverzió (DCCV) felületes altatásban
236 000 Ft Telefonos foglalás
WI/WSZL - Kardiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül)
WI/WSZL - Kardiológiai szakorvosi vizsgálat szívultrahanggal
Kardiológiai alap csomag Csomag tartalma: szakorvosi konzultáció nyugalmi EKG vizsgálattal és szívultrahanggal, laborvizsgálat
ABPM (24 órás vérnyomásmérő) készülék felhelyezése és kiértékelése
Holter (24 órás EKG) készülék felhelyezése és kiértékelése
Holter-patch (3 napos EKG tapasz) felhelyezése és levétele
Holter-patch (5 napos EKG tapasz) felhelyezése és levétele
Kardiológiai bővített csomag Csomag tartalma: szakorvosi konzultáció nyugalmi EKG vizsgálattal és szívultrahanggal, laborvizsgálat, 24 órás ABPM/Holter készülék felhelyezése és kiértékelése
180 000 Ft Telefonos foglalás
Terheléses EKG vizsgálat - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek