Holter 24 órás monitor

Holter 24 órás monitor

A Holter vizsgálat a szív elektromos tevékenységét 24 órán keresztül folyamatosan figyeli és rögzíti. Kardiológiai problémák, például szívritmus zavar diagnosztikájára szolgál, ugyanis vannak olyan EKG elváltozások, melyek nem mutathatók ki a pár perces, hagyományos vizsgálat során, ugyanis nem állnak fenn folyamatosan. A készülék felhelyezését követően zavartalanul folytathatók a megszokott napi feladatok. A vizsgálathoz 5 tappancsból és egy kis rádió méretű készülékből álló eszközt használunk. A tappancsokat (elektródákat) a mellkasra ragasztjuk, míg a készüléket nyakba lehet akasztani. Ha a nap során kellemetlenség vagy szívpanasz lép fel, a készülék – erre a célra kialakított – gombját meg kell nyomni. A vizsgálat alatt eseménynapló vezetése javasolt, melybe pontos időmegjelöléssel fel kell jegyezni a napi tevékenységeket (séta, stressz, étkezés, fokozott fizikai aktivitást igénylő tevékenységek).

A HOLTER vizsgálat nem igényel felkészülést, de a vizsgálat előtt a mellkas szőrzetét a tappancsok helyén leborotválják. A készüléket nem szabad a 24 óra alatt levenni, és víz sem érheti, így a felhelyezés előtt javasolt tisztálkodni. Az eredmények kiértékelése kardiológus szakorvosi konzultáció keretében történik.

Szakembereink

Dr. Csepregi András kardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Piróth Zsolt kardiológus szakorvos magyar, angol, olasz Orvosunk magyar, angol, olasz nyelven beszél. 16+ Pácienseket 16+ éves kortól fogad.
Dr. Som Zoltán belgyógyász, kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Szőke Sándor kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Hegyi Erika kardiológus szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Fülöp Gábor belgyógyász, kardiológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek