Áraink
Sebészet

Sebészet

Klinikánkon egynapos sebészeti ellátást igénylő beavatkozásokra van lehetőség, melyeknél a legmodernebb technológiát alkalmazó orvosi eszközöket használunk, korszerű műtéti valamint betegellátási körülményekkel együtt. Műtőinkben a legkorszerűbb eljárásokat és műszereket használjuk.

Sebészeti műtétek

Számos műtéti eljárás során a korábban több napos sebészeti ellátás egynaposra rövidült, mivel a műtéti beavatkozás már laparoszkópos (száloptikás eszközökkel történő) úton is megoldható, ami jóval kevésbé megterhelő a páciensnek, gyorsabb, kevesebb szövődménnyel járó gyógyulással jár. A sebészeti műtéteket minden esetben részletes és gondos kivizsgálás előzi meg. A különféle képalkotó vizsgálatok (röntgen, ultrahang, CT), laborvizsgálat, EKG, esetleg egyéb szakorvosokkal való konzílium stb. A részletes kivizsgálás célja, hogy a páciens a lehető legjobban előkészített állapotban kerüljön a műtőbe, így a gyógyulás gyorsabb, a szövődmények száma jelentősen csökken.

  • Általános hasi sebészet
  • Érsebészet
  • Fej-nyak Sebészet
  • Plasztikai sebészet

Szakembereink

Dr. Hidas Tamás általános sebész szakorvos magyar, angol, német Orvosunk magyar, angol, német nyelven beszél. 15+ Pácienseket 15+ éves kortól fogad.
Dr. Nehéz László, PhD sebész szakorvos 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Mészáros Péter sebész, onkosebész szakorvos magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Fekete László, PhD sebész szakorvos 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Vadinszky Péter sebész, proktológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 12+ Pácienseket 12+ éves kortól fogad.
Dr. Zaránd Attila, PhD sebész, proktológus szakorvos magyar, angol, német Orvosunk magyar, angol, német nyelven beszél. 16+ Pácienseket 16+ éves kortól fogad.


Áraink

Sebészeti szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Sebészeti kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Receptírás (szakorvosi vizsgálat nélkül) A korábban diagnosztizált betegségekre a Wáberer Medical Center orvosai által felírt gyógyszerek esetén.
Tályog megnyitása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
27 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag egyszerű területről - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
8 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
10 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
38 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
45 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
34 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
24 000 Ft
Köröm, körömágy korrekció (benőtt köröm ellátása) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
24 000 Ft
Műtét utáni kontrollvizsgálat, sebkötözés, varratszedés, sebkezelés A vizsgálat csak a Wáberer Medical Centerben elvégzett műtétet követően vehető igénybe.
Robotasszisztált általános sebészeti műtét előtti konzultáció
49 000 Ft
Sebkezelés, varratszedés
12 000 Ft
Szövettan - Basalioma
Szövettan - Ganglion, lipoma, atheroma, Morton neuroma, dermoid cysta, pilonidális cysta
Szövettan - Malignus bőrtumorok (kivéve basalioma és melanoma)
Szövettan - Melanoma
Szövettan - Naevusok, benignus bőrelváltozások, sipolyok, punch biopsziák
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek