Üzembehelyezték az egyik legmodernebb lézer készüléket!

Klinikánkon üzembe helyezték új Fotona lézer gépünket. Az új lézeres technológia forradalmi változásokat hozott az orvos-esztétikai kezelések terén, a nőgyógyászatban, a fül-orr-gégészetben és a bőrgyógyászatban ill. kozmetológiában egyaránt.

Mi az a Fotona lézer?

A Fotona hosszú éveken át klinikai tanulmányokat végzett, és fejlesztéseket folytatott ahhoz, hogy megfelelően eredményes, biztonságos és hatékony legyen találmánya.

A világon elsőként mutatta be új technológiáját és kezelési módszerét, eredeti szabadalommal és számos klinikai teszttel alátámasztva. A brand tehát esetünkben az igazoltan megbízhatót jelenti, hosszas és precíz tudományos fejlesztés eredményének alkalmazását, nem pedig marketing-varázslatokat és fényezett frázisokat. 

Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona a nőgyógyászati kutatások egyik élharcosa. Forradalmi, minimálisan invazív kezelési eljárásainak fejlesztései a leghatékonyabb Er:YAG  és Nd:YAG lézer hullámhosszon alapszanak. A széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek kiemelkedő eredménye a FotonaSmooth™ platform, az érintés nélküli, non-invazív orvosi lézer, melynek biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.


Hol használható?

Számos területen használható, de kiemelkedik a nőgyógyászati lézerkezelések hasznossága, hiszen olyan műtéteket válthat ki, melynek gyógyulási folyamata hosszadalmas.

A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták a Fotona lézer hüvelyszűkítő hatását. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a gyorsan és könnyen elvégezhető Fotona IntimaLase™ kezelés hatékony eljárás mellékhatások nélkül:

  • a páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak,
  • a kezelést követően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb,
  • az örömérzet átlagosan 58%-al erősödött, száma 14%-al több lett.

A klinikai tanulmányok kiváló eredményekről számolnak be az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében is:


120 nappal a kezelést követően:

  • a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és
  • 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
  • minden stressz inkontinencia mérési paraméter javult
  • mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem.

 

Forrás: Journal of the Laser and Health Academy, 2012, No.1; www.laserandhealth.com