VÁLTSON ELŐNYÖSEBB FELTÉTELEKRE!

Budapest legújabb klinikájával, ahol Önt és munkavállalóit precíz, empatikus orvosok várják preventív szemlélettel, és a főváros legmodernebb orvosi eszközeivel!

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. Törvény elrendeli, hogy minden munkáltató az összes általa foglalkoztatott munkavállalója számára köteles foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást biztosítani. Ez egy kötelezettség, de egyben nagyszerű lehetőség a vállalat számára, hogy olyan plusz szolgáltatást nyújtson a dolgozóinak, mellyel növelheti a munkahelyi jólét érzését, így a kollégák lojalitását, egészségét, elégedettségét, aktivitását is.

Foglalkozás-egészségügy szolgáltatás felsőfokon

Foglalkozás-egészségügy szolgáltatás felsőfokon

KÖTELEZETTSÉGBŐL ELŐNY

A vállalatok számára törvényi kötelezettség a foglalkozás-egyészségügyi szolgáltatás nyújtása a munkavállalók felé.

A kötelezettségből kovácsoljon előnyt, hiszen a fokozatosan növekvő egészségtudatosság magasabb színvonalú egészségügyi ellátást kíván.
Biztosítson munkatársai számára kiemelt színvonalú ellátást, így is növelve kollégái elégedettségét, motiváltságát, lojalitását, és segítse egészségi állapotuk hosszútávú megőrzését.

CÉGRE SZABOTT MEGOLDÁSOK NAGYFOKÚ RUGALMASSÁGGAL

CÉGRE SZABOTT MEGOLDÁSOK NAGYFOKÚ RUGALMASSÁGGAL

Professzionális ügyfélközpontú kiszolgálást nyújtunk, nagyfokú rugalmassággal. Cége igényeihez alkalmazkodva állítjuk össze vizsgálati csomagjainkat, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat.

Az alap menedzserszűrő csomagtól a teljes körű vizsgálati palettán át tudjuk a megfelelő kezeléseket biztosítani.

Foglalkozás-egészségügyi és magán járó beteg ellátásban szerzett közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, jelenleg több mint 15 000 foglalkozás-egészségügyi páciens ellátását végezzük.

HATÉKONYSÁG ÉS KIEMELT FIGYELEM AHOGY MI GONDOLJUK

HATÉKONYSÁG ÉS KIEMELT FIGYELEM AHOGY MI GONDOLJUK

Orvosi esetmenedzser szolgáltatásunkkal minden hozzánk forduló részesül abban az egyedülálló figyelemben, ami Magyarországon nagyon kevés egészségügyi intézményben elérhető. Az orvosi esetmenedzser irányítja a diagnózistól kezdve a teljes kezelési folyamatot. Összefogja a többi szakorvos munkáját, tisztában van a páciens összes laboreredményével és betegéletútjával is.

A hozzánk érkező pácienseknek már az időpontfoglaláskor privát parkolóhelyet biztosítunk, így nem kell fél órával előbb érkeznie a vizsgálatokra, hogy parkolási lehetőséget találjon a közelben.

Professzionális orvosi csapatunknak és széleskörű diagnosztikai gépparkunknak köszönhetően nincs több hónapos várólistánk, akár 24 órán belül tudunk időpontot adni diagnosztikai részlegünkön.