MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT 2.0 – A SZÍV ÚTJA KIHÍVÁS

A Wáberer Medical Center számára kiemelt fontosságú a prevenció, a megelőzés.
Klinikánk vezetői és tulajdonosai ezért döntöttek úgy, hogy intézményünk szakasztámogatója lesz egy nemes kezdeményezésnek, a “Millió lépés az életért” elnevezésű programnak, melynek központi témája az idei évben a szív.

Szívbetegségek és vizsgálataik:

Ismerje meg a szív és az érrendszer gyakori problémáit, és azok jelentőségét. Megmutatjuk azt is, hogy a különböző vizsgálatok mit jelentenek, és miért fontosak!

Mi is pontosan ez a program?

A Szív útja kihívás egy társadalmi célú egészségkampány, mely célja, hogy a társadalom minél szélesebb rétegeivel ismertesse meg a szív és érrendszer működését, betegségeinek megelőzését, a szívátültetés történetét.

Az ismeretátadáson túl a program nagyszerű, mozgásra sarkaló kihívás is, hiszen 10 héten keresztül együtt sportolva, mozogva mi magunk is fittebbek, egészségesebbek leszünk. Bővebb információ: milliolepes.hu

Hogyan működik a gyakorlatban?

A 2022. szeptember 26-án induló 10 hetes kihíváshoz nem kell mást tenni, mint letölteni a Milliólépés 2.0 okostelefonos applikációt, majd pedig csak mozogni. A telefon vagy a hozzá csatlakoztatott okoseszköz automatikusan méri a megtett lépéseket, de lehetőség van arra is,
hogy több mint 60 mozgásformát közvetlenül rögzítsünk.
A kihívást 5 fős csapatokban lehet teljesíteni. Az applikáció segítségével pedig egy térképen követhetjük mozgásunkat, és az összegyűjtött lépéseinkkel virtuálisan bejárhatjuk a teljes magyarországi Kék Túra útvonalat.

Bővebb információ

Hogyan működik az applikáció?

A regisztrációt csak az applikáción keresztül lehet elvégezni. Add meg a nevedet, az email címedet és egy jelszót, illetve válassz egy
becenevet, amit feltüntetünk majd a mindenki által látható eredmény-táblákban. Ezen kívül válassz egy ligát, majd add meg a nemedet, életkorodat és a megyédet, hogy részt vehess az ezen kategóriák szerint is létrehozott egyedi versenyekben. Végül pedig fogadd el az Adatkezelési feltételeket. Kérjük, feltétlen ügyelj arra, hogy felesleges szóközök ne legyenek az e-mail címed előtt és után!

1. Töltsd le az applikációt (Milliolepes 2.0)

2. Regisztrálj

Hozd létre a felhasználói fiókodat (email cím, jelszó és becenév kell hozzá), válassz ligát (amatőr, profi vagy szervátültetett) és add meg a nemed, életkorod és a megyéd nevét.

3. Szinkronizálj

Kapcsold össze a Milliólépés applikációt Android telefonon a Google Fit, iOS-en pedig az Apple Health programokkal.

4. Hozd létre a saját csapatod vagy csatlakozz egy meglévőhöz

A kihívásban 5 fős csapatok vehetnek részt. Csapatot bárki létrehozhat, utána pedig csapatkapitányként meghívhatsz másokat is. A csapathoz kóddal is lehet csatlakozni.

5. Lépjél és mozogjál minél többet

Ezek után már csak lépkedned kell neked és a csapattagjaidnak. A telefon által automatikusan mért lépések mellett manuálisan is rögzíthető több mint 60 féle mozgásforma, amelyeket lépésekké konvertálunk és hozzáadunk az összteljesítményedhez.

A PROGRAMOT ÉRINTŐ TOVÁBBI HÍREKKEL, INFORMÁCIÓKKAL FOLYAMATOSAN JELENTKEZÜNK.

A 10 hetes kihívás szeptember 26-án indul! Bármikor lehet csatlakozni.

Bővebb információ

KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek