Sebészeti Centrum

Modern megközelítés, kiemelkedő szakértelem

A Wáberer Medical Center Sebészeti Centrumát egy multidiszciplináris – a sebészet széles spektrumát lefedő – specialista csapat alkotja. A Centrum főbb szakterületei: pajzsmirigysebészet, emlősebészet, általános hasi sebészet, sérvsebészet, vastagbélsebészet, onkosebészet, proktológia és általános ambuláns sebészet.

Folyamatosság és elérhetőség

A műtétre váró páciensek személyre szabott kezelési tervét a sebész csapat rendszeres megbeszéléseken – úgynevezett MDT üléseken – állítja fel, nemzetközi protokollok alapján. Az ülések előnye, hogy a kezelési tervet több szemszög együttes véleménye alapján alkothatják meg az orvosok, így a tapasztalatok ezáltal összeadódnak.

Összhangban a technológia és tudomány

Intézményünk felkészült komplex betegutak felállítására és biztonságos ellátására is.  A Sebészeti Centrum rendelkezésre álló korszerű technológiai háttér – úgy, mint CT, MR, ultrahang, da Vinci X sebészeti robot, 4K laparoszkópia, ICG és infravörös képalkotás – csúcsminőségű, hatékony és biztonságos ellátást biztosít.

Biztonságban a Wáberer Medical Center Sebészeti Centrumában

Sebészeti eredményeinket regisztráljuk és rendszeres belső auditok során ellenőrizzük a folyamatos magas minőségű betegellátás érdekében. Szakembereink mind saját területeik kiválóságai, akik nemzetközi akkreditációkkal is rendelkeznek. Sebészeink folyamatosan elérhetőek a Wáberer Medical Centerben, ezért pácienseink biztonságban érezhetik magukat a kezelésük során.

KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek