Műtétek

Műtétek

Műtétnek, vagy operációnak nevezzük a gyógyító célú, esztétikai vagy helyreállító műszeres orvosi beavatkozásokat, melyeket általános érzéstelenítésben, helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban végeznek.

A műtéteknek, sebészeti eljárásoknak számtalan típusa létezik. Egyik típus, amikor az orvosok a szervezetbe beépítenek valamit (például protézist). Másik típus, amikor a szervezetből eltávolíják a betegséget okozó elváltozást, szervet (például mandula-, vakbél-, aranyér műtét, vagy ciszták, polipok eltávolítása), illetve beszélhetünk helyreállító vagy esztétikai beavatkozásokról is. A Wáberer Medical Centerben lehetőség van ambuláns, egynapos vagy többnapos sebészet keretén belüli műtétekre. Műtőink a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, a beavatkozásokat elismert, magasan képzett szakorvosaink végzik ortopédia, sebészet, nőgyógyászat, urológia, fül-orr gégészet, érsebészet, plasztikai sebészet és szemészet szakterületeken.

A lábadozás nálunk luxuskörülményekkel párosul

A lábadozás nálunk luxuskörülményekkel párosul

A budai hegyekre néző klinikánkon minden igényt kiszolgáló, komfortosan felszerelt, kétágyas szobákkal, szakmailag felkészült egészségügyi személyzettel várjuk Önt.

Orvosi esetmenedzser szolgáltatás

Minden műtétre jelentkező páciensünkkel esetmenedzser foglalkozik, aki végig segíti a folyamaton. Az egyeztetés, szervezés, dokumentálás, kérdések megválaszolása mind az együttműködésével történik.