Urológia

Urológia

Az urológia a vesékkel, a húgyhólyaggal, a húgyutakkal, a nemi szervek és a húgyutak közös szakaszaival, férfiak esetében a prosztatával és a herékkel kapcsolatos kóros állapotokat diagnosztizálja, kezeli. Szakrendelésünkön szűrővizsgálatok, illetve urológiai panasszal jelentkező páciensek szakellátására van lehetőség.

Férfiak esetében a vizsgálatok döntő többsége a prosztata rák kiszűrésére, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás diagnosztikájára és kezelésére irányul. Nőknél idős korban a hormonhiány okozta atrophiás (sorvadásos) folyamatok következtében kialakult hólyag, húgycső panaszok állnak előtérben.

A fiatal nőknél leggyakrabban előforduló problémákat az alsó húgyúti infekciók (fertőzések) ismétlődése okozza. Mindkét nemben az urológiai daganatok, az urogenitális (húgy- és ivarszervi) rendszerben keletkező kövek kimutatását és kezelését a szakmai protokoll szerint végezzük. Urológia egynapos műtétekre váró pácienseinknek korszerű műtéti és postoperatív körülményeket biztosítunk.

Orvosaink

Dr. Böszörményi-Nagy Géza, PhD urológus szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 12+ Pácienseket 12+ éves kortól fogad.

Áraink

Urológiai szakorvosi vizsgálat + urológiai Ultrahang vizsgálat
26 000 Ft
Urológiai szakorvosi vizit angol nyelven
36 000 Ft
Urológiai szakorvosi kontroll vizsgálat
18 000 Ft
Prosztata rectalis vizsgálata
20 000 Ft
Receptírás (a szakorvosi konzultáció részeként külön díja nincs)
5 000 Ft

Rendelési idő

Csütörtök
9:00 - 14:30
Időpontfoglalás videó konzultációra