Járóbeteg szakellátás árlista

Alvásdiagnosztika
Alvásdiagnosztikai szakorvosi konzultáció
37 500 Ft
Alvásdiagnosztikai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Alvásdiagnosztikai készülék felhelyezése és kiértékelése
Andrológia
Andrológiai szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Andrológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Andrológiai mintaleadás
HBA teszt
Akroszóma reakció
MAR teszt
ROS meghatározás
Spermatogram (SPG)
Spermium DNS fragmentáció (SCSA)
Termékenységi vizsgálatokhoz kapcsolódó szállítási költség
Andrológiai ultrahang - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
16 000 Ft
Angiológia
Angiológiai szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Angiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Belgyógyászat
Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Belgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Receptírás (szakorvosi vizsgálat nélkül) A korábban diagnosztizált betegségekre a Wáberer Medical Center orvosai által felírt gyógyszerek esetén.
Összetett eset kivizsgálása szakorvosi konzultáció
Összetett eset kivizsgálása kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
Konzultáció menedzserszűrés eredményéről
Beutalóírás képalkotó diagnosztikai vizsgálatra (szakorvosi vizsgálat nélkül)
Egészségügyi igazolás kiállítása
Teljeskörű belgyógyászati szakorvosi szűrővizsgálat
Injekció anyaga - B12
Injekció beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Bőrgyógyászat
Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Sebkezelés, varratszedés
12 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (1-20 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
15 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (21-50 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
24 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (51-100 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (101 darab vagy több) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
Idegentest eltávolítás - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
11 000 Ft
Bőrbiopszia PUNCH tűvel - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
11 000 Ft
Köröm, körömágy korrekció (benőtt köröm ellátása) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
24 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag egyszerű területről - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
8 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
10 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
38 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
45 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
34 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
24 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - második darabtól, darabonként - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Bőrnövedék eltávolítása technikailag egyszerű területről - második darabtól, darabonként - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Injekció beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Keloid kezelés felszíni altatásban
111 500 Ft Telefonos foglalás
Keloid kezelés helyi érzéstelenítésben
Szövettan - Basalioma
Szövettan - Ganglion, lipoma, atheroma, Morton neuroma, dermoid cysta, pilonidális cysta
Szövettan - Malignus bőrtumorok (kivéve basalioma és melanoma)
Szövettan - Melanoma
Szövettan - Naevusok, benignus bőrelváltozások, sipolyok, punch biopsziák
CT
CT-Urographia (vesefestés) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálat A vesék és a kiválasztásban részt vevő szervekre célzott has-kismedencei CT vizsgálat. A vizsgálat során intravénás kontrasztanyagot alkalmazunk.
88 000 Ft
Mellkas natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A mellkasi erek, mellkasi aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére és a mellkasi szervek, tüdő, nyirokcsomók kontrasztanyagos vizsgálata.
Nyaki lágyrész natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A nyaki erek - carotis - angiográfiás (CTA) vizsgálata és a nyaki lágy szövetek, szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) kontrasztanyagos vizsgálata.
88 000 Ft
Teljes aorta natív, kontrasztanyagos angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A teljes aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére, valamint a környező nyirokcsomók, mellkasi, hasi és kismedencei szervek, erek kontrasztanyagos vizsgálata.
130 000 Ft
Végtag natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A végtagok (felkar, alkar, comb, lábszár) vagy ízületek (váll, könyök, csukló, kézfej, csípő, térd, boka, lábfej) vizsgálata kontrasztanyag adása nélkül. Egy vizsgálat során egy régió -a felsoroltak alapján - értendő a bal vagy jobb oldal megjelölésével.
32 000 Ft
Végtag natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A végtagok (felkar, alkar, comb, lábszár) vagy ízületek (váll, könyök, csukló, kézfej, csípő, térd, boka, lábfej) vizsgálata vénás kontrasztanyag adásával. Egy vizsgálat során egy régió -a felsoroltak alapján - értendő a bal vagy jobb oldal megjelölésével. Végtagi angiográfiát nem készítünk.
Tüdő angiográfiás (PCTA) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata CT pulmonalis angiográfiás vizsgálat, amellyel meghatározható, hogy van-e tüdőembólia. Ez egy akut kórkép, így sürgős kórházi ellátás ajánlott. Csak saját intézetünkben, orvosaink által indikáltan, expressz leletezési díjjal vállaljuk.
Csontos medence natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A medence öv kialakításában részt vevő csontos struktúrák vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
Csontos medence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A medence öv kialakításában részt vevő csontos struktúrák vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
Hasi natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálat A hasi aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére, valamint a hasi, kismedencei szervek, nyirokcsomók, erek kontrasztanyagos vizsgálata.
Agykoponya natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata Az agyállomány és az agykoponya csontjainak vizsgálata kontrasztanyag alkalmazása nélkül.
32 000 Ft
Agykoponya natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata Az agyi nagyerek CT angiográfiás vizsgálata, valamint a az agyállomány és agykoponya csontjainak kontrasztanyagos vizsgálata.
88 000 Ft
Agykoponya natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A teljes agyállomány és agykoponya csontjainak kontrasztanyagos vizsgálata.
58 000 Ft
Arckoponya (orrmelléküreg) natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata Az arckoponya és az orr melléküregeinek vizsgálata az esetleges gyulladások, légtartóság megítélésére.
32 000 Ft
Arckoponya (orrmelléküreg) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata Az arckoponya és az orr melléküregeinek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
Belső fül célzott natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A belső fül, hallójáratok és a sziklacsont szerkezetének, csontos állapotának felmérése. Nagy felbontású CT-t (HRCT) készítünk.
Belső fül célzott natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A belső fül és a hallójáratok szerkezetének, csontos állapotának felmérése kontrasztanyag alkalmazásával.
Lumbalis (ágyéki) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
32 000 Ft
Lumbalis (ágyéki) gerinc natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
58 000 Ft
Thoracalis (háti) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
32 000 Ft
Thoracalis (háti) gerinc natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
Cervicalis (nyaki) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
32 000 Ft
Teljes has-kismedence natív CT vizsgálata A hasi és kismedencei szervek vizsgálata vénás kontrasztanyag alkalmazása nélkül, leginkább vesekövek meghatározására használatos módszer. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélése CSAK kontrasztanyag adásával teljeskörű, így ettől eltekinteni tudott jódtartalmú kontrasztanyag allergia vagy orvosi kérés alapján lehet.
Teljes has-kismedence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A hasi és kismedencei szervek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
80 000 Ft
Sacrum (keresztcsont) natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A keresztcsont, sacroiliacalis ízület vizsgálata.
32 000 Ft
Sacrum (keresztcsont) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A keresztcsont, sacroiliacalis ízület vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
58 000 Ft
Mellkas Low Dose (alacsony sugárdózisú) CT vizsgálat Saját kérésre, amennyiben 1 éven belül nem készült mellkas tüdőszűrő vizsgálat (mellkasröntgen vagy alacsony dózisú/low dose mellkas CT), ellenkező esetben írásos beutaló vagy orvosi javaslat szükséges.
32 000 Ft
Mellkas natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A mellkasi szervek, tüdő, bordák elváltozásainak, sérüléseinek megítélésére alkalmas vizsgálat. A mellkas röntgen vizsgálatokon talált elváltozások pontosítása kontrasztanyag adásával javasolt.
32 000 Ft
Mellkas natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A mellkasi szervek, tüdő vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó - és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
58 000 Ft
Mellkas-has-kismedence natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A mellkasi, hasi és kismedencei szervek vizsgálata vénás kontrasztanyag alkalmazása nélkül. A natív vizsgálat leginkább vesekövek meghatározására használatos módszer. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélése CSAK kontrasztanyag adásával teljeskörű, így ettől eltekinteni tudott jódtartalmú kontrasztanyag allergia vagy orvosi kérés alapján lehet.
Mellkas-has-kismedence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A mellkasi, hasi és kismedencei szervek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
96 000 Ft
Nyaki lágyrész natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A nyaki lágy szövetek és szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) vizsgálata.
Nyaki lágyrész natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A nyaki lágy szövetek és szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) kontrasztanyagos vizsgálata.
58 000 Ft
Orbita (szemüreg) célzott natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A szemüreg célzott vizsgálata, elsősorban trauma, a szemüregbe került sugárfogó idegentest keresése céljából történik.
Calcium Score natív CT vizsgálat A szív koszorúereinek meszesedésének megítélésre használatos, az esetleges terépia beállítása vagy szűrés céljából. Nem azonos a cardio/koronária CT-vel, amely a koszorúerek kontrasztanyagos angiográfiás vizsgálattípusa!
60 000 Ft
Cardio (szív) CT vizsgálat A szív koszorúereit vizsgáljuk vénás kontrasztanyag alkalmazásával. Koronária CT, vagy a koszorúerek CT-angiográfiás vizsgálata elnevezés is használatos. Kérjük legalább 2 órás itt tartózkodásra készüljön.
160 000 Ft Telefonos foglalás
Akciós 25,8 Tüdő CT (Low Dose mellkas) vizsgálat Saját kérésre, amennyiben 1 éven belül nem készült mellkas tüdőszűrő vizsgálat (mellkasröntgen vagy alacsony dózisú/low dose mellkas CT), ellenkező esetben írásos beutaló vagy orvosi javaslat szükséges.
25 800 Ft
Végtag CT vizsgálat protézis tervezéshez Speciális, gyártóspecifikus térdprotézis tervezési algoritmussal végzett ízületi CT-vizsgálat jobb vagy bal oldalon. A vizsgálatot műtétre előjegyzett orvosi kérés alapján TruMatch, MyKnee, Conformis protézishez készítjük el.
63 000 Ft
Csontsűrűség vizsgálat
Csontsűrűség vizsgálat (DEXA) A gerinc és a csípő területén végzünk méréseket. Kérjük vegye figyelembe, hogy készülékünk 120 kg alatti pácisensek vizsgálatára alkalmas.
18 000 Ft
Diabetológia
Diabetológiai szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Diabetológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Diabetológiai kiemelt szakorvosi vizsgálat
40 000 Ft
Diabetológiai kiemelt kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
33 000 Ft
Diabetológiai éves csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (2x), laborvizsgálat (2x), hasi ultrahang, nyaki ér (doppler) ultrahang, dietetikai tanácsadás, szemészeti szakorvosi vizsgálat
235 000 Ft Telefonos foglalás
Kezdő diabétesz-gyógyszerbeállítás (inzulin) csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (1x), e-mail konzultáció (3x)
Terhességi/gesztációs diabétesz bővített csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (4x), dietetikai tanácsadás (1x), e-mail konzultáció (3x)
190 000 Ft Telefonos foglalás
Terhességi/gesztációs diabétesz csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (3x)
113 000 Ft Telefonos foglalás
Dietetika
Dietetikai tanácsadás
24 000 Ft
Dietetikai tanácsadás kontroll (2 hónapon belül) Kontroll tanácsadás a Wáberer Medical Centerben történő konzultációt követő két hónapon belül vehető igénybe.
22 000 Ft
Első Lépés Ambulancia
Első lépés ambulancia - Derékfájás
Első lépés ambulancia - Esemény utáni tabletta felírása
Első lépés ambulancia - Fejfájás
Első lépés ambulancia - Hasi fájdalom
111 500 Ft Telefonos foglalás
Első lépés ambulancia - Húgyúti fertőzés, felfázás
Első lépés ambulancia - köhögés, torokfájás, megfázás, fülfájás
Első lépés ambulancia - Légzéssel, mozgással összefüggő szúró mellkasi fájdalom
106 500 Ft Telefonos foglalás
Emlősebészet
Emlősebészeti szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Emlősebészeti kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Endokrinológia
Endokrinológiai szakorvosi vizsgálat Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, zárójelentéseit vagy labor eredményeit!
37 500 Ft
Endokrinológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Endokrinológiai szakorvosi vizsgálat pajzsmirigy ultrahanggal Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, zárójelentéseit vagy labor eredményeit!
61 500 Ft
FNAB - Pajzsmirigy vékonytű biopszia (ultrahang vezérelt aspirációs citológia) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
Pajzsmirigy ultrahang - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az eszköz díját.
24 000 Ft