Járóbeteg szakellátás árlista

Alvásdiagnosztika
Alvásdiagnosztikai szakorvosi konzultáció
34 000 Ft
Alvásdiagnosztikai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Alvásdiagnosztikai készülék felhelyezése és kiértékelése
Andrológia
Andrológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Andrológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
HBA teszt
Akroszóma reakció
Andrológiai mintaleadás
Andrológiai ultrahang - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
MAR teszt
ROS meghatározás
Spermatogram (SPG)
Spermium DNS fragmentáció (SCSA)
Termékenységi vizsgálatokhoz kapcsolódó szállítási költség
Angiológia
Angiológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Angiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Belgyógyászat
Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Belgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Összetett eset kivizsgálása szakorvosi konzultáció
58 000 Ft
Összetett eset kivizsgálása kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
Injekció anyaga - B12
Injekció beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Bőrgyógyászat
Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Sebkezelés, varratszedés
12 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (1-20 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
14 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (21-50 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
22 000 Ft
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (51-100 darab) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
Anyajegy vizsgálata és rögzítése (101 darab vagy több) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
Idegentest eltávolítás - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
10 000 Ft
Bőrbiopszia PUNCH tűvel - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
10 000 Ft
Köröm, körömágy korrekció (benőtt köröm ellátása) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
22 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag egyszerű területről - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
7 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - első darab - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab növedék eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
9 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
36 000 Ft
Bőr alatti elváltozás eltávolítása (cysta, lipoma, atheroma, basalioma) technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab elváltozás eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az esetleges szövettan díját.
42 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
32 000 Ft
Anyajegy eltávolítása technikailag egyszerű területről - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár 1 darab anyajegy eltávolítására vonatkozik, nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a szövettan díját.
22 000 Ft
Bőrnövedék eltávolítása technikailag bonyolult területről (arc, nyak, hajas fejbőr, genitália, hajlatok) - második darabtól, darabonként - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Bőrnövedék eltávolítása technikailag egyszerű területről - második darabtól, darabonként - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Injekció beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Szövettan - Basalioma
Szövettan - Ganglion, lipoma, atheroma, Morton neuroma, dermoid cysta, pilonidális cysta
Szövettan - Malignus bőrtumorok (kivéve basalioma és melanoma)
Szövettan - Melanoma
Szövettan - Naevusok, benignus bőrelváltozások, sipolyok, punch biopsziák
CT
CT-Urographia (vesefestés) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálat A vesék és a kiválasztásban részt vevő szervekre célzott has-kismedencei CT vizsgálat. A vizsgálat során intravénás kontrasztanyagot alkalmazunk.
82 000 Ft
Mellkas natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A mellkasi erek, mellkasi aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére és a mellkasi szervek, tüdő, nyirokcsomók kontrasztanyagos vizsgálata.
Nyaki lágyrész natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A nyaki erek - carotis - angiográfiás (CTA) vizsgálata és a nyaki lágy szövetek, szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) kontrasztanyagos vizsgálata.
82 000 Ft
Teljes aorta natív, kontrasztanyagos angiográfiás (CTA) CT vizsgálata A teljes aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére, valamint a környező nyirokcsomók, mellkasi, hasi és kismedencei szervek, erek kontrasztanyagos vizsgálata.
121 000 Ft Telefonos foglalás
Végtag natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A végtagok (felkar, alkar, comb, lábszár) vagy ízületek (váll, könyök, csukló, kézfej, csípő, térd, boka, lábfej) vizsgálata kontrasztanyag adása nélkül. Egy vizsgálat során egy régió -a felsoroltak alapján - értendő a bal vagy jobb oldal megjelölésével.
29 000 Ft
Végtag natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A végtagok (felkar, alkar, comb, lábszár) vagy ízületek (váll, könyök, csukló, kézfej, csípő, térd, boka, lábfej) vizsgálata vénás kontrasztanyag adásával. Egy vizsgálat során egy régió -a felsoroltak alapján - értendő a bal vagy jobb oldal megjelölésével. Végtagi angiográfiát nem készítünk.
Tüdő angiográfiás (PCTA) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata CT pulmonalis angiográfiás vizsgálat, amellyel meghatározható, hogy van-e tüdőembólia. Ez egy akut kórkép, így sürgős kórházi ellátás ajánlott. Csak saját intézetünkben, orvosaink által indikáltan, expressz leletezési díjjal vállaljuk.
Csontos medence natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A medence öv kialakításában részt vevő csontos struktúrák vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
Csontos medence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A medence öv kialakításában részt vevő csontos struktúrák vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
Hasi natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálat A hasi aorta angiográfiás vizsgálata az aorta véráramlásának megítélésére, valamint a hasi, kismedencei szervek, nyirokcsomók, erek kontrasztanyagos vizsgálata.
Agykoponya natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata Az agyállomány és az agykoponya csontjainak vizsgálata kontrasztanyag alkalmazása nélkül.
29 000 Ft
Agykoponya natív, kontrasztanyagos és angiográfiás (CTA) CT vizsgálata Az agyi nagyerek CT angiográfiás vizsgálata, valamint a az agyállomány és agykoponya csontjainak kontrasztanyagos vizsgálata.
82 000 Ft
Agykoponya natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A teljes agyállomány és agykoponya csontjainak kontrasztanyagos vizsgálata.
54 000 Ft
Arckoponya (orrmelléküreg) natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata Az arckoponya és az orr melléküregeinek vizsgálata az esetleges gyulladások, légtartóság megítélésére.
29 000 Ft
Arckoponya (orrmelléküreg) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata Az arckoponya és az orr melléküregeinek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
Belső fül célzott natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A belső fül, hallójáratok és a sziklacsont szerkezetének, csontos állapotának felmérése. Nagy felbontású CT-t (HRCT) készítünk.
Belső fül célzott natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A belső fül és a hallójáratok szerkezetének, csontos állapotának felmérése kontrasztanyag alkalmazásával.
Lumbalis (ágyéki) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
29 000 Ft
Lumbalis (ágyéki) gerinc natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
Thoracalis (háti) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
29 000 Ft
Thoracalis (háti) gerinc natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható. Kontrasztanyag alkalmazása ritkán szükséges, erről egyeztessen kezelőorvosával.
Cervicalis (nyaki) gerinc natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A gerinc külön nyaki (cervicalis), háti (thoracalis, dorsalis), valamint ágyéki (lumbalis, lumbosacralis) régióban vizsgálható.
29 000 Ft
Teljes has-kismedence natív CT vizsgálata A hasi és kismedencei szervek vizsgálata vénás kontrasztanyag alkalmazása nélkül, leginkább vesekövek meghatározására használatos módszer. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélése CSAK kontrasztanyag adásával teljeskörű, így ettől eltekinteni tudott jódtartalmú kontrasztanyag allergia vagy orvosi kérés alapján lehet.
Teljes has-kismedence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A hasi és kismedencei szervek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
74 000 Ft
Sacrum (keresztcsont) natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A keresztcsont, sacroiliacalis ízület vizsgálata.
Sacrum (keresztcsont) natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A keresztcsont, sacroiliacalis ízület vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával.
Mellkas Low Dose (alacsony sugárdózisú) CT vizsgálat Saját kérésre, amennyiben 1 éven belül nem készült mellkas tüdőszűrő vizsgálat (mellkasröntgen vagy alacsony dózisú/low dose mellkas CT), ellenkező esetben írásos beutaló vagy orvosi javaslat szükséges.
29 000 Ft
Mellkas natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A mellkasi szervek, tüdő, bordák elváltozásainak, sérüléseinek megítélésére alkalmas vizsgálat. A mellkas röntgen vizsgálatokon talált elváltozások pontosítása kontrasztanyag adásával javasolt.
29 000 Ft
Mellkas natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A mellkasi szervek, tüdő vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó - és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
54 000 Ft
Mellkas-has-kismedence natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A mellkasi, hasi és kismedencei szervek vizsgálata vénás kontrasztanyag alkalmazása nélkül. A natív vizsgálat leginkább vesekövek meghatározására használatos módszer. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélése CSAK kontrasztanyag adásával teljeskörű, így ettől eltekinteni tudott jódtartalmú kontrasztanyag allergia vagy orvosi kérés alapján lehet.
Mellkas-has-kismedence natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A mellkasi, hasi és kismedencei szervek vizsgálata kontrasztanyag alkalmazásával. A jó- és rosszindulatú, térfoglaló, tumoros elváltozások megítélésére alkalmazható.
89 000 Ft
Nyaki lágyrész natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A nyaki lágy szövetek és szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) vizsgálata.
Nyaki lágyrész natív és kontrasztanyagos CT vizsgálata A nyaki lágy szövetek és szervek (izmok, torok, mandulák, légutak, pajzsmirigy, egyéb mirigyek, erek és felső gerincvelő) kontrasztanyagos vizsgálata.
54 000 Ft
Orbita (szemüreg) célzott natív (kontrasztanyag nélküli) CT vizsgálata A szemüreg célzott vizsgálata, elsősorban trauma, a szemüregbe került sugárfogó idegentest keresése céljából történik.
Calcium Score natív CT vizsgálat A szív koszorúereinek meszesedésének megítélésre használatos, az esetleges terépia beállítása vagy szűrés céljából. Nem azonos a cardio/koronária CT-vel, amely a koszorúerek kontrasztanyagos angiográfiás vizsgálattípusa!
56 000 Ft
Cardio (szív) CT vizsgálat A szív koszorúereit vizsgáljuk vénás kontrasztanyag alkalmazásával. Koronária CT, vagy a koszorúerek CT-angiográfiás vizsgálata elnevezés is használatos. Kérjük legalább 2 órás itt tartózkodásra készüljön.
160 000 Ft Telefonos foglalás
Végtag CT vizsgálat protézis tervezéshez Speciális, gyártóspecifikus térdprotézis tervezési algoritmussal végzett ízületi CT-vizsgálat jobb vagy bal oldalon. A vizsgálatot műtétre előjegyzett orvosi kérés alapján TruMatch, MyKnee, Conformis protézishez készítjük el.
58 000 Ft
Csontsűrűség vizsgálat
Csontsűrűség vizsgálat (DEXA) A gerinc és a csípő területén végzünk méréseket. Kérjük vegye figyelembe, hogy készülékünk 120 kg alatti pácisensek vizsgálatára alkalmas.
16 000 Ft
Diabetológia
Diabetológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Diabetológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Diabetológiai kiemelt szakorvosi vizsgálat
40 000 Ft
Diabetológiai kiemelt kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
33 000 Ft
Diabetológiai éves csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (2x), laborvizsgálat (2x), hasi ultrahang, nyaki ér (doppler) ultrahang, dietetikai tanácsadás, szemészeti szakorvosi vizsgálat
189 000 Ft Telefonos foglalás
Kezdő diabétesz-gyógyszerbeállítás (inzulin) csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (1x), e-mail konzultáció (3x)
Terhességi/gesztációs diabétesz bővített csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (4x), dietetikai tanácsadás (1x), e-mail konzultáció (3x)
170 000 Ft Telefonos foglalás
Terhességi/gesztációs diabétesz csomag Csomag tartalma: diabetológiai szakorvosi konzultáció (3x)
Dietetika
Dietetikai tanácsadás
24 000 Ft
Dietetikai tanácsadás kontroll (2 hónapon belül) Kontroll tanácsadás a Wáberer Medical Centerben történő konzultációt követő két hónapon belül vehető igénybe.
22 000 Ft
Első Lépés Ambulancia
Első lépés ambulancia - Derékfájás
Első lépés ambulancia - Esemény utáni tabletta felírása
Első lépés ambulancia - Fejfájás
Első lépés ambulancia - Hasi fájdalom
111 500 Ft Telefonos foglalás
Első lépés ambulancia - Húgyúti fertőzés, felfázás
Első lépés ambulancia - köhögés, torokfájás, megfázás, fülfájás
Első lépés ambulancia - Légzéssel, mozgással összefüggő szúró mellkasi fájdalom
106 500 Ft Telefonos foglalás
Emlősebészet
Emlősebészeti szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Emlősebészeti kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Endokrinológia
Endokrinológiai szakorvosi vizsgálat Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, zárójelentéseit vagy labor eredményeit!
34 000 Ft
Endokrinológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Endokrinológiai szakorvosi vizsgálat pajzsmirigy ultrahanggal Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, zárójelentéseit vagy labor eredményeit!
56 000 Ft
FNAB - Pajzsmirigy vékonytű biopszia (ultrahang vezérelt aspirációs citológia) A feltüntetett ár nem tartalmazza a szövettan díját.
Citológia - Diagnosztikus aspirációs/exfoliatív citológiai vizsgálat
Pajzsmirigy ultrahang - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és az eszköz díját.
22 000 Ft
Endoszkópia
Gasztroszkópia (gyomortükrözés) és kolonoszkópia (vastagbéltükrözés) felületes altatásban
175 000 Ft Telefonos foglalás
Gasztroszkópia (gyomortükrözés) és kolonoszkópia (vastagbéltükrözés)
127 000 Ft Telefonos foglalás
Gasztroszkópia (gyomortükrözés) felületes altatásban
106 000 Ft Telefonos foglalás
Gasztroszkópia (gyomortükrözés) lokális garatérzéstelenítéssel
Kolonoszkópia (vastagbéltükrözés) altatás nélkül
Kolonoszkópia (vastagbéltükrözés) felületes altatásban
131 000 Ft Telefonos foglalás
Polyp eltávolítása (polypectomia) - első darab (szövettan díját nem tartalmazza)
Polyp eltávolítása (polypectomia) - második darabtól, darabonként (szövettan díját nem tartalmazza)
Rektoszigmoidoszkópia
Rektoszigmoidoszkópia felületes altatásban
116 000 Ft Telefonos foglalás
Szövettan - Gasztroszkópia esetén
Szövettan - Kolonoszkópia esetén
Fül-orr-gégészet
Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Fül-orr-gégészeti kontroll vizsgálat Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Fül-orr-gégészeti kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Idegentest eltávolítás - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
10 000 Ft
Gasztroenterológia
Gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gasztroenterológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Hidrogén kilégzési teszt fruktózzal
Hidrogén kilégzési teszt laktózzal
Hidrogén kilégzési teszt laktulózzal
Helicobacter pylori kilégzési teszt
Gyermek fül-orr-gégészet
Gyermek fül-orr-gégészeti kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Gyermek fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gyermek ortopédia
Gyermek ortopédia szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gyermek ortopédiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Gyermek pulmonológia
Gyermek pulmonológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gyermek pulmonológiai szakorvosi kontroll vizsgálat Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Gyermekbőrgyógyászat
Gyermekbőrgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Gyermekbőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gyermekgyógyászat
Gyermekgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Teljeskörű gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat
58 000 Ft
Gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat panasz esetén A vizsgálat akut panasz esetén vehető igénybe.
34 000 Ft
Gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat oltási tanácsadással
Integrált szülő-csecsemő konzultáció A konzultáció során a szakorvos a csecsemő viselkedésével, önszabályozásának alakulásával, a szülő-gyermek kapcsolattal, a gyermek fejlődésének mérföldköveivel foglalkozik.
58 000 Ft
COVID-19 and Influenza A+B Antigen Combo gyorsteszt
Gyermekgyógyászati telekonzultáció A megadott időpontban szakorvosunk telefonon fogja Önt keresni. A megadott időpontban szakorvosunk telefonon fogja Önt keresni.
20 000 Ft
Integrált szülő-csecsemő konzultáció 5 alkalmas csomag A konzultáció során a szakorvos a csecsemő viselkedésével, önszabályozásának alakulásával, a szülő-gyermek kapcsolattal, a gyermek fejlődésének mérföldköveivel foglalkozik.
261 000 Ft Telefonos foglalás
Gyermekkardiológia
Gyermek kardiológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Gyermek kardiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Magzati szívultrahang
36 000 Ft
Pacemaker felülvizsgálat - gyermekkardiológiai szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
18 000 Ft
Gyermekkardiológiai post covid szűrővizsgálat
Gyermeknőgyógyászat
Gyermeknőgyógyászati szakorvosi vizsgálat 12 éves kor felett!
34 000 Ft
Gyermeknőgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Gyógymasszázs
Gyógymasszázs 30 perc
7 000 Ft
Gyógymasszázs 60 perc
13 000 Ft
Svédmasszázs 30 perc
7 000 Ft
Svédmasszázs 60 perc
13 000 Ft
Gyógytorna
Gyógytorna első konzultáció
10 000 Ft
Egyéni gyógytorna (25 perc)
8 000 Ft
Fizikoterápia (25 perc)
8 000 Ft
Gyógytorna fizikoterápiával (50 perc)
15 000 Ft
Egyéni gyógytorna (50 perc)
15 000 Ft
Felkészítő telefonos konzultáció protézis műtétre A megadott időpontban szakemberünk telefonon fogja Önt keresni.
15 000 Ft
Fizikoterápia 10 alkalmas bérlet (25 perc)
Fizikoterápia 5 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (50 perc)
120 000 Ft Telefonos foglalás
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (50 perc)
Gyógytorna fizikoterápiával 10 alkalmas bérlet (50 perc)
120 000 Ft Telefonos foglalás
Gyógytorna fizikoterápiával 5 alkalmas bérlet (50 perc)
Hematológia
Hematológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Hematológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Hepatológia
Hepatológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Hepatológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Hepatológiai szakorvosi vizsgálat fibroscan vizsgálattal
56 000 Ft
Fibroscan vizsgálat - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
22 000 Ft
Infektológia
Infektológiai szakorvosi vizsgálat
34 000 Ft
Infektológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Utazási és oltási tanácsadás
34 000 Ft
Influenza elleni védőoltás (VAXIGRIP TETRA) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
5 000 Ft
Védőoltás beadása A feltüntetett ár nem tartalmazza az oltóanyag díját.
Bárányhimlő elleni védőoltás (VARIVAX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Veszettség elleni védőoltás (VERORAB) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Sárgaláz elleni védőoltás (STAMARIL) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
20 000 Ft
Rotavírus fertőzés elleni védőoltás (ROTARIX per os) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
30 000 Ft
HPV (humán papillómavírus) elleni 9 komponensű védőoltás (GARDASIL 9) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
51 000 Ft
Hastífusz elleni védőoltás (TYPHIM Vi felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Gyermekek kötelező védőoltása (torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, gyermekbénulás, Haemophylus influenza B ellen) (PENTAXIM) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Védőoltás beadása (oltási tanácsadás nélkül) Nem tartalmazza az oltóanyag díját.
Tetanusz elleni védőoltás (tetanus toxoid korábban már védőoltásban részesült személyeknek) (TETATOX szuszp. inj.) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
6 000 Ft
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Meningococcus A, C W135, Y szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (NIMENRIX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
14 000 Ft
Meningococcus B szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (BEXSERO) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
30 000 Ft
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PNEUMOVAX 23) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PREVENAR 13) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 1440 felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 720 gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
15 000 Ft
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
15 000 Ft
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
7 000 Ft
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
4 000 Ft
Védőoltás beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Infúzió
Infúzió anyaga - Ferinject 500 mg/ml (10 ml)
Infúzió anyaga - Ischias
Infúzió anyaga - Neodolpasse
Infúzió anyaga - Nootropil
Infúzió beadása A feltüntetett ár nem tartalmazza az infúzió anyagának díját.
Ischias infúzió 10 alkalmas bérlet
Ischias infúzió 5 alkalmas bérlet
Neodolpasse infúzió 10 alkalmas bérlet
Neodolpasse infúzió 5 alkalmas bérlet
Nootropil infúzió 10 alkalmas bérlet
Nootropil infúzió 5 alkalmas bérlet
Kardiológia
Kardiológiai szakorvosi vizsgálat Tartalmazza a vérnyomásmérést és a nyugalmi EKG-t.
34 000 Ft
Kardiológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
28 000 Ft
Szívultrahang vizsgálat (szakorvosi vizsgálat nélkül) Szívultrahang vizsgálat és leletkiadás, előzetes szakorvosi vizsgálat nélkül.
36 000 Ft
Terheléses EKG (előzetes betegvizsgálat után) Csak előzetes orvosi javaslat és betegvizsgálat után kérhető!
33 000 Ft
Kardiológiai szakorvosi vizsgálat szívultrahanggal Tartalmazza a vérnyomásmérést, nyugalmi EKG-t és a szívultrahangot.
52 000 Ft
Kardiológiai alap csomag Csomag tartalma: szakorvosi konzultáció nyugalmi EKG vizsgálattal és szívultrahanggal, laborvizsgálat
EKG diagnosztika (szakorvosi vizsgálat nélkül)
Pacemaker felülvizsgálat - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként A feltüntetett ár nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat díját.
18 000 Ft
ABPM (24 órás vérnyomásmérő) készülék felhelyezése és kiértékelése
Dobutamin stressz echo vizsgálat (DSE)
108 000 Ft Telefonos foglalás
Elektromos kardioverzió (DCCV) felületes altatásban
180 000 Ft Telefonos foglalás
Holter (24 órás EKG) készülék felhelyezése és kiértékelése
Holter-patch (3 napos EKG tapasz) felhelyezése és levétele
Holter-patch (5 napos EKG tapasz) felhelyezése és levétele
Kardiológiai bővített csomag Csomag tartalma: szakorvosi konzultáció nyugalmi EKG vizsgálattal és szívultrahanggal, laborvizsgálat, 24 órás ABPM/Holter készülék felhelyezése és kiértékelése
115 000 Ft Telefonos foglalás
Kardiológiai komplex csomag Csomag tartalma: szakorvosi konzultáció nyugalmi EKG vizsgálattal és szívultrahanggal, laborvizsgálat, cardio (szív) CT vizsgálat
212 000 Ft Telefonos foglalás
Nyelőcsövön keresztüli szívultrahang (TEE - transoesophagealis echocardiographia)
185 000 Ft Telefonos foglalás
TEE vezérelt elektromos kardioverzió (DCCV) felületes altatásban
230 000 Ft Telefonos foglalás
Terheléses EKG vizsgálat - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
Laborvizsgálat
COVID 19 Antigén gyorsteszt Orrgaratból vett minta alapján ad tájékoztatást jelenlegi fertőzöttségről. A minta kiértékelése 15-30 percet vesz igénybe.
12 000 Ft
Covid-19 Vénás antitest teszt A vizsgálat árán felül mintavételi díjat számítunk fel.
11 000 Ft
Vesefunkciós vizsgálat (kontrasztanyagos CT) vizsgálathoz Kreatinin meghatározás ujjbegy szúrásával. Kontrasztanyag alkalmazása csak 2 héten belüli vesefunkciós eredménnyel lehetséges.
Vesefunkciós vizsgálat (kontrasztanyagos MR) vizsgálathoz Kreatinin meghatározás ujjjbegy szúrásával. Kontrasztanyag alkalmazása csak 2 héten belüli vesefunkciós eredménnyel lehetséges.