Mozogjon szabadon,
fájdalom nélkül

Mozogjon
szabadon,
fájdalom
nélkül

Időpontfoglalás
 • „Az orvosok, nővérek segítőkészsége és az egész személyzet kedvessége fantasztikus volt.”

  S.A.
  csípőprotézis-műtét

 • „Az orvosok, nővérek segítőkészsége és az egész személyzet kedvessége fantasztikus volt.”

  Dr. S.A.-né
  csípőprotézis-műtét

 • „Nem tudok olyat mondani, amivel még tökéletesebbé lehetne tenni az itt tartózkodást”

  K. E.
  csípőprotézis-műtét

 • „12 évet dolgoztam kórházban…de ez! Itt minden tökéletes volt, az ellátás, a személyzet kedvessége megkönnyíti a gyógyulást.”

  V-B. A-né (88 éves)
  csípőprotézis-műtét

 • Szeretném megköszönni altatóorvosomnak is a figyelmet és empátiát, amivel viseltetett irányomba műtétem során. Bár voltak félelmeim a műtét miatt, főként mivel korábban még nem altattak, illetve a klausztrofóbiám és vesebetegségem miatt is, de Rugonfalvi doktor valamennyi problémámat remekül kezelte.

  M.ZS. (54 éves)

ÜDVÖZLI ÖNT A WÁBERER ORTOPÉDIAI CENTRUM!

Fájdalommentes mozgás és panaszmentes hétköznapok

Budapest legújabb privát ortopédiai centrumjában teljes körű gondoskodással diagnosztizáljuk és gyógyítjuk a mozgásszervi, ízületi és csontszerkezeti megbetegedéseket, amelyek már kialakulásuk kezdetén képesek jelentősen korlátozni a mozgás szabadságát, még enyhe formájukban is erős és tartós fájdalmat okoznak, és megnehezítik az érintett emberek mindennapjait.
Centrumunk legfontosabb célja pácienseink hosszú távú fájdalommentességének és életminőségének helyreállítása – rövid gyógyulási és rehabilitációs idővel, modern orvosi módszerekkel és eszközökkel.

Központunk 21. századi diagnosztikai és műtéti infrastruktúrája, kiemelkedő szaktudású orvosai és sebészei, gyors felépülést biztosító, minimál invazív műtéti eljárásai, odafigyelő utógondozási programja, valamint a centrum nyugodt prémium légköre együttesen teszi lehetővé, hogy pácienseink gyorsan meggyógyuljanak, és akár hosszú évtizedeken át fájdalommentesen és szabadon mozogjanak.

Forduljon hozzánk bizalommal új panaszokkal vagy régóta fennálló mozgásszervi problémákkal!

Online időpontfoglalás Időpontfoglalás: +36 1 323 7000

Elégedett pácienseink

Munkánk minőségének első számú mérőfokát ügyfeleink elégedettsége és visszajelzései jelentik.

"Térdprotézis műtétem volt 2021 novemberében. Az esetmenedzser végig türelemmel és empátiával, kedves, szakszerű tájékoztatással kezelte aggályaimat (...) A műtétet végző ortopéd sebész első pillanattól kezdve megnyerte bizalmam barátságos, érthető tájékoztatásával, és mindenek fölött szaktudásával, tapasztalatával, professzionalizmusával. Az ő lelkiismeretes és precíz munkája eredményeként már 5-6 hét után normális életet tudtam élni." Sz.-né E. Márta
Szeretném megköszönni altatóorvosomnak is a figyelmet és empátiát, amivel viseltetett irányomba műtétem során. Bár voltak félelmeim a műtét miatt, főként mivel korábban még nem altattak, illetve a klausztrofóbiám és vesebetegségem miatt is, de Rugonfalvi doktor valamennyi problémámat remekül kezelte. M.ZS. (54 éves)
„Ide jön az ember és nem fél, igazán egyedi az országban, amit Önök a klinikán csinálnak” K. E. (61 éves) csípőprotézis-műtét
„Várakozáson felül minden tökéletes volt, szinte pihenésnek éreztem az itt töltött időt, alig akarok hazamenni. Ha a térdemet szükséges lesz operálni, mindenképpen ide jövök vissza.” K.E. csípőprotézis-műtét
„Itt csak jót lehet mondani, minden első osztályú volt, jobb helyen nem is lehettem volna.” N.T. (53 éves) térdprotézis-műtét
„12 évet dolgoztam kórházban…de ez! Itt minden tökéletes volt, az ellátás, a személyzet kedvessége megkönnyíti a gyógyulást.” S.B. csípőprotézis-műtét

Miben
segíthetünk?

Csípő

A csípőízület teszi lehetővé a test alapvető mozdulatait, ennek a funkciónak a romlása jelentős hatással van az életminőségre. A futás, a gyaloglás – de akár az ülés vagy az alvás is – rendkívül fájdalmas lehet panaszos csípővel.

Központunkban az összes ismert csípőbetegséget diagnosztizáljuk és kezeljük. Célunk pácienseink akár több évtizedes mobilitásának biztosítása a gyors felépülést segítő non-invazív műtéti technikák alkalmazásával, és ugyanitt célorientált, hatékony utógondozással.

Térd

A porc- vagy szalagproblémákból, -sérülésekből származó térdfájdalom lehetetlenné teszi az aktív, teljes értékű életet, és a mindennapokat megnehezítő, állandó fájdalom forrása. A pontos diagnózis felállításával, a panaszok, a probléma kezelésével és a megfelelő terápia alkalmazásával segítünk visszatérni korábbi életmódjához, kedvelt aktivitásaihoz.

Kéz, csukló, alkar, könyök

Összetett és finom szerkezete miatt a kéz eltérő ortopédiai megközelítést igényel. A kézfunkció ráadásul magában foglalja a csuklót és az alkart is. Segítünk, hogy mihamarabb visszatérjen aktív, produktív életmódjához függetlenül attól, hogy panaszát gyulladás, sérülés vagy baleset okozta. Centrumunkban ellátjuk a könyök jellemző sportsérüléseit, a tenisz- és golfkönyököt is.

Láb és boka

A láb- és bokafájdalom olyan gyakori panasz, amelyet az emberek többsége megtapasztal az élete során. Közülük sok probléma orvosolható hagyományos terápiával, alkalmanként azonban sebészeti megoldásra is szükség lehet. A WOC-ban teljeskörűen diagnosztizáljuk, kezeljük térdproblémáit, és együtt állítjuk vissza a megszokott életminőségét.

Gyakori fájdalmas problémák (lábfej)

Mindennapos problémák
(bütyök, kalapácsujj, pattanó ujj, ganglion)
Jelentős és hosszan tartó életminőség-romlást okozhatnak azok a kellemetlen, hétköznapi ortopédiai problémák, amelyek kezelése rendkívül egyszerű, de a páciensek gyakran csak hosszú halogatás után fordulnak velük orvoshoz. Ha ilyet tapasztal, ne hezitáljon: a WOC specialistái ezekre is megnyugtató megoldást kínálnak.

Gyakori fájdalmas problémák (kézfej)

Mindennapos problémák
(bütyök, kalapácsujj, pattanó ujj, ganglion)
Jelentős és hosszan tartó életminőség-romlást okozhatnak azok a kellemetlen, hétköznapi ortopédiai problémák, amelyek kezelése rendkívül egyszerű, de a páciensek gyakran csak hosszú halogatás után fordulnak velük orvoshoz. Ha ilyet tapasztal, ne hezitáljon: a WOC specialistái ezekre is megnyugtató megoldást kínálnak.

Váll

A váll egészséges működése elengedhetetlen feltétele a legegyszerűbb hétköznapi tevékenységek végzésének és a sportolásnak is. Központunkban a legmodernebb eszközök segítségével vállspecialista szakorvosok végzik a vállbetegségek kivizsgálását, a műtéti ellátás minimál invazív technikákkal történik, így biztosítva a gyors rehabilitációt és a visszatérést a fájdalommentes mindennapokba.

Vigye a kurzort arra a területre, amelyről többet szeretne megtudni!

Total Care
Teljeskörű gondoskodás

A Total Care filozófiának megfelelően specialistáink élvonalbeli szaktudása, nemzetközileg is kiemelkedő képzettsége, és rendkívüli terápiás és műtéti tapasztalata segíti az Ön gyógyulását és gyors felépülését. Ortopédiai központunkban a mozgásszervi problémák feltárására a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket alkalmazzuk, amelyeket csúcstechnológiás diagnosztikai eszközpark támogat. A legmodernebb diagnosztikai eszközparkot a nemzetközi standardok szerint, diagnosztikus algoritmusokat és protokollokat használva alkalmazzuk.

A gyógyulás során kiemelkedő szerepet kap a Wáberer Ortopédiai Centrum otthonos, barátságos és kényelmes, gyógyulást segítő környezete, gyógytornászaink és rehabilitációs szakértőink gondoskodása.

A Total Care célja, hogy Ön az első panasz észlelésétől a teljes gyógyulásig mindig tudja, milyen segítségre számíthat, és fájdalommentes, gyors gyógyulása minden fázisával elégedett legyen.

MIT JELENT ÖNNEK A
TOTAL CARE?

Időpontfoglalás
biztonság
barátságos környezet
személyre szabott
eljárások
innovatív műtéti
technikák
kiemelkedő szaktudás
különlegesen képzett
specialisták
gyors gyógyulás és
rehabilitáció
csúcstechnológiás
eszközök és
implantátumok

A LEGGYAKORIBB ORTOPÉDIAI PROBLÉMÁK

Csípőfájdalom,
csípőkopás
Térdsérülés,
térdfájdalom
Bokasérülés
Akut könyök- és
alkarfájdalom
Bütyök, kalapácsujj,
pattanó ujj
Kézzsibbadás
funkcióvesztéssel

TELJES KÖRŰ,
MODERN
DIAGNOSZTIKA

A Total Care filozófiának megfelelően specialistáink élvonalbeli szaktudása, nemzetközileg is kiemelkedő képzettsége, és rendkívüli terápiás és műtéti tapasztalata segíti az Ön gyógyulását és gyors felépülését. Ortopédiai központunkban a mozgásszervi problémák feltárására a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket alkalmazzuk, amelyeket csúcstechnológiás diagnosztikai eszközpark támogat.

A legmodernebb diagnosztikai eszközparkot a nemzetközi standardok szerint, diagnosztikus algoritmusokat és protokollokat használva alkalmazzuk.

Online időpontfoglalás Időpontfoglalás: +36 1 323 7000

Ortopédiai vizsgálatok

Ismerje meg, hogy mely mozgásszervi
problémáknál számíthat centrumunk
teljes körű gondoskodására.

Időpontfoglalás
KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
 • Hétfő 07:00-20:00
 • Kedd 07:00-20:00
 • Szerda 07:00-20:00
 • Csütörtök 07:00-20:00
 • Péntek 07:00-20:00
 • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek