Nyári 25%-os kedvezmény az izzadásgátló hónalj btox kezelésre

Nyári 25%-os kedvezmény az izzadásgátló hónalj btox kezelésre

A nyári forróságban izzadásgátló hatású hónalj btox akcióval szeretnénk kedveskedni Önöknek. A kezelést a nyári időszakban 25 % kedvezménnyel, 99.000 Ft-ért (132.000 Ft helyett) biztosítjuk abban az esetben, ha legkésőbb 2023. augusztus 31-ig igénybe veszik klinikánkon.

Izzadásgátlás hatékonyan hónalj btox kezeléssel

Izzadásgátlás hatékonyan hónalj btox kezeléssel

Az izzadásgátló hatású hónalj btox kezelés lehet, hogy néhány ember számára még nem ismert eljárás, pedig a hatásossága magáért beszél. A nyári melegben a fokozott izzadás sokakat érinthet, mely kellemetlen pillanatokat okozhat. Az izzadás megszüntetése azonban többé már nem kihívás, Budapest hegyvidékén található magánklinikánk megoldást nyújt Önnek!

A btox egy idegméreg fehérje, amely a kezelt területen fejti ki hatását, és átmenetileg megbénítja az izmokat. A btox kezelést a legbiztonságosabb és leggyakoribb esztétikai beavatkozások között tartják számon. Több, mint 60 éve használják a szépségiparban és olyan egyéb gyógyászati célokra, mint migrén, kancsalság, stroke utáni izomspaszticitás oldás, végbél berepedés kezelése, krónikus izomeredetű nyakfájdalom, vagy hiperaktív hólyag. Biztonsággal kijelenthető, hogy semmilyen maradandó, komoly mellékhatása nem ismert.

A túlzott izzadás okai

A túlzott izzadás sokszor csupán szerencsétlen genetika kérdése. Azonban néha előfordul, hogy olyan egészségügyi probléma áll a háttérben, mint menopauza, cukorbetegség, elhízás, pajzsmirigy betegségek vagy stressz. A hyperhidrosis, avagy a túlzott verejtékezésnek tipikus területei vannak, melyek közül a leggyakoribb a hónalj területe.

Az izzadásgátló kezelés működése és menete

Az btox befecskendezése a bőr legfelső rétegébe történik, így az eljárás során maximum szúnyogcsípés-szerű szúrásokat érezhet a páciens, ezért érzéstelenítő használata nem szükséges. Az szakorvos előre berajzolt pontokon juttatja be a hatóanyagot, mely a szúrások közvetlen környezetében, azaz ez esetben csak a hónalj területén fejti ki koncentrált hatását. Az eljárás időtartama néhány percet vesz igénybe, így konzultációval együtt harminc perc alatt elvégezhető a művelet.

Eredmények

A beavatkozást követő 3-4 nap múlva kezd el csökkenni az izzadás mértéke, és körülbelül 10-14 nap alatt fejti ki maximális hatását, melynek következtében az izzadás teljesen megszüntethető, vagy nagyon erőteljes izzadás esetén nagy mértékben csökkenthető. Hatása minimum 3-4 hónapig tart, ezt követően fokozatosan csökkenti hatását, majd körülbelül 9-12 hónap alatt múlik el teljesen. A beavatkozás megismétlése nagyjából fél évente ajánlott, de az izzadásgátlás ismétlése a páciens igényeinek megfelelően kitolható vagy abbahagyható.

Az izzadásgátló kezelés után

A beavatkozás után 24 óráig ne használjunk izzadásgátló dezodort, vagy krémeket a területen. A kezelést követő egy hétben javasolt kerülni a forró fürdőt, szaunázást, hónaljak gyantázását. Ne végezzünk nehéz fizikai megterheléssel járó tevékenységeket, és ne masszírozzuk a kezelt felületet.

Szakembereink

Dr. Benedek Zsófia plasztikai sebész, sebész szakorvos magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek