Áraink

A Központunkban a vizsgálatok és különböző kezelések mellett a műtéti esetek is kiemelkedő számban érhetőek el. Az intézmény nyitása óta több, mint 1000, csak 2023-ban összesen több, mint 400 sikeres nőgyógyászati műtétet hajtott végre csapatunk. Tavaly kiemelt esetszámban endometriózis és myoma betegségek voltak.

Ez azért is fontos, mert a tapasztalt szakorvosok mellett a jól összeszokott műtői team is kulcsfontosságú szerepet játszik egy esetleges operáció sikerességében, s ez a fajta biztonságosság, gyakorlottság az intézményben nagyon jól működik. A páciens útját az esetmenedzser segíti és koordinálja. Ez a személy a beteget az első szakorvosi vizsgálattól a műtétet követő gyógyulási időszakig támogatja és azért felel, hogy ne maradjanak nyitott kérdések, illetve a páciens tisztában legyen a folyamatokkal, teendőkkel, időpontokkal a lehető legkevesebb utánajárás és leterheltség mellett is.

Műtéti típusok

Robotasszisztált műtétek

A sebész egy robotizált rendszert irányít a beavatkozás elvégzéséhez. Az orvos néhány kisebb bemetszést ejt, és 3D HD kamera segítségével kristálytiszta, nagyított képet kap a méhről, a méhnyakról és a környező szövetekről. A sebész egy konzolnál (sebészi konzol) ül Ön mellett, és a bemetszéseken keresztül apró műszerekkel és kamerával operál. A da Vinci sebészeti rendszer az emberi kézhez hasonló, de nagyobb mozgástartományban mozgó műszereket hajlítva és forgatva valós időben képezi le a sebész kézmozdulatait.

További részletek a robotasszisztált nőgyógyászati műtétekről

Hasüregtükrözés/laparoszkópia (laparoscopia)

Az eljárás során a hason ejtett apró, gomblyuk méretű nyíláson keresztül hatolunk be a hasüregbe. A köldöknél ejtett metszésen át egy kamerarendszerrel ellátott optikát vezetünk be, amely által nyert képet egy nagyfelbontású monitoron láthatunk. A hasüregben való tájékozódás miatt a hasat CO2 (szén-dioxid) gázzal töltjük fel, így a hasüregi szervek jól látható válnak. A sebész a kezét a hasüregbe nem vezeti, hanem helyette hosszú, vékony műszereket (manipulátor) használ. Az eljárás nagyon biztonságos, és a beteg számára nem megterhelő. Ezt műtéti típust alkalmazzuk myomák eltávolításánál, petefészekben lévő képletek megoldására, méheltávolítása során. Sőt ma már bizonyos onkológia műtétek (kiterjesztett méheltávolítás és kismedencei nyirokcsomólánc eltávolítása) is ezzel az eljárással történik. A hasfal integritásának megőrzése pedig biztosítja, hogy a beteg másnap hazamehet és élheti hétköznapi életét.

Méhüregtükrözés/hiszteroszkópia (hysteroscopia)

Ennél a műtét eljárásnál a hüvely felől hatolunk be a méhüregbe, így a hasüreg érintettelen marad. A méh nyakcsatornáján keresztük vezetünk fel egy vékony eszközt, amely magában foglal egy kamerát, egy manipulátor munkacsatornát és egy folyadék felvezetésére szolgáló öblögető rendszert. Ugyancsak egy nagy felbontású monitoron látjuk a méhüreg szerkezetét. Ezt az eljárást a méhüregben lévő eltérések (polyp, sövény, méhüreget torzító myoma) megoldására használjuk. A módszer kis megterhelést jelent, könnyen kivitelezhető és a beteg a műtét után pár órával elhagyhatja az intézményt.

Hüvelyi műtét

Az eljárás során a hüvely felől hatolunk be a hasüregbe és a hüvelyen keresztül végzünk beavatkozásokat. Hüvelyi süllyedések, vizelet vagy széklet tartási zavarok kezelhetők ezzel a műtéti eljárással. Ez a módszer ugyancsak nagyon kis megterheléssel jár a betegnek és esztétikailag is szép műtét.

Szakembereink

Dr. PhD Lintner Balázs szülész-nőgyógyász, nőgyógyász daganatsebész , robotsebész magyar, angol, német Orvosunk magyar, angol, német nyelven beszél. 20+ Pácienseket 20+ éves kortól fogad.
Dr. Koiss Róbert, PhD. nőgyógyász-onkológus szakorvos, HPV specialista magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 21 Pácienseket 21 éves kortól fogad.
Dr. Abkarovics Géza szülész-nőgyógyász, urogynekológus szakorvos magyar, angol, norvég, orosz, ukrán Orvosunk magyar, angol, norvég, orosz, ukrán nyelven beszél. 15+ Pácienseket 15+ éves kortól fogad.
Dr. Echim Tímea szülész-nőgyógyász orvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Singh Margit PhD szülész-nőgyógyász szakorvos, sebész szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 14+ Pácienseket 14+ éves kortól fogad.
Dr. Adj. Fábián Tamás nőgyógyászati daganatsebész szakorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Gabulya Henrik szülész-nőgyógyász szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.


Áraink

Diagnosztikus hiszteroszkópia
600 000 Ft Telefonos foglalás
Diagnosztikus laparoszkópia
730 000 Ft Telefonos foglalás
Nőgyógyászati kisműtétek
570 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív hiszteroszkópia
670 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív laparoszkópia
1 020 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív laparoszkópia és discoid rezekció
1 450 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív laparoszkópia és szigmabél/végbél/hólyag rezekció
2 090 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív laparoszkópia technikailag bonyolult műtét
1 090 000 Ft Telefonos foglalás
Operatív laparotómia
1 130 000 Ft Telefonos foglalás
Hüvelyi előesés rekonstrukció (promontofixatio) robotasszisztált műtét
2 200 000 Ft Telefonos foglalás
Medencefenék rekonstrukció (sacrocolpopexia) robotasszisztált műtét
2 200 000 Ft Telefonos foglalás
Méheltávolítás (hysterectomia) robotasszisztált műtét
2 700 000 Ft Telefonos foglalás
Mélyen infiltráló endometriózis robotasszisztált műtét
3 700 000 Ft Telefonos foglalás
Mióma eltávolítása (myomectomia) robotasszisztált műtét
2 700 000 Ft Telefonos foglalás
Petevezeték és petefészek eltávolítása (adnexectomia) robotasszisztált műtét
2 200 000 Ft Telefonos foglalás
További árak betöltése Bezár

IdőpontfoglalásKAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek