Áraink
Nemzetközi Oltóközpont

Nemzetközi Oltóközpont

Nemzetközi Oltóközpontunk gyermekgyógyásza a 0-14 éves és belgyógyász-infektológusa a 14 éves kor feletti páciensek részére személyes szakmai tanácsadást végez a védőoltásokkal kapcsolatban (külföldi utazással összefüggően, de nem utazók számára is). A korhoz kötött, kötelező védőoltások beadását vállaljuk. A védőoltásokat intézetünk biztosítja, azok helyszínen történő beadása (oltási könyvben rögzítve) lehetséges.

A külföldi utazás előtti tanácsadás személyre szabott, mely során figyelembe vesszük az adott személy életkorát, esetleges meglévő betegségeit, rendszeresen szedett gyógyszereit, aktuális állapotát, az utazás célpontját, időtartamát, célját, a korábban megkapott, dokumentált kötelező és nem kötelező védőoltásokat. Az útiterv ismeretében történik az utazással kapcsolatos egészségügyi kockázatfelmérés és javaslattétel a védőoltással vagy gyógyszerrel megelőzhető betegségek vonatkozásában ill. a javasolt védőoltások beadása, gyógyszerek felírása. Az utazó tájékoztatást kap szóban és részletesen írásos tájékoztatók formájában is arról, hogy az utazás helyszínére mit tanácsos magával vinnie, hogyan viselkedjen ill. milyen szabályokat tartson be, hogy külföldről élményekkel gazdagon és egészségesen térhessen haza.

Az utazás előtti tanácsadásnál fontos, hogy 4, de inkább 6 héttel az utazás előtt megtörténjen az orvosi konzultáció, mivel a védőoltások által kiváltott immunitás kialakulásához kb. 2 hét szükséges, és bizonyos védőoltások estében a védettség eléréséhez megfelelő időközök tartásával oltási sort szükséges adni.

Nem külföldi utazással kapcsolatban is szóba jön az oltási tanácsadás és védőoltás adása: a hazánkban is előforduló betegségekkel szembeni védettség biztosítása (influenza, kanyaró, rózsahimlő, bárány- himlő, A- és B-vírusos májgyulladás, gennyes agyhártyagyulladás, kullancs encephalitis vírus okozta agyvelőgyulladás, Pneumococcus fertőzés, torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, human papilloma vírus) és bizonyos betegségekkel szembeni védettség meglétének igazolása ellenanyagszint mérésével.Áraink

Infektológiai szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Infektológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Utazási és oltási tanácsadás
37 500 Ft
Influenza elleni védőoltás (VAXIGRIP TETRA) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
5 000 Ft
Védőoltás beadása A feltüntetett ár nem tartalmazza az oltóanyag díját.
10 000 Ft
Bárányhimlő elleni védőoltás (VARIVAX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Veszettség elleni védőoltás (VERORAB) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Sárgaláz elleni védőoltás (STAMARIL) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
20 000 Ft
Rotavírus fertőzés elleni védőoltás (ROTARIX per os) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
30 000 Ft
HPV (humán papillómavírus) elleni 9 komponensű védőoltás (GARDASIL 9) A védőoltás díja nem tartalmazza a védőoltás beadását megelőző szakorvosi konzultációt, melynek díja 10.000 Ft.
51 000 Ft
Hastífusz elleni védőoltás (TYPHIM Vi felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Gyermekek kötelező védőoltása (torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, gyermekbénulás, Haemophylus influenza B ellen) (PENTAXIM) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Védőoltás beadása (oltási tanácsadás nélkül) Nem tartalmazza az oltóanyag díját.
Tetanusz elleni védőoltás (tetanus toxoid korábban már védőoltásban részesült személyeknek) (TETATOX szuszp. inj.) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
6 000 Ft
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Meningococcus A, C W135, Y szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (NIMENRIX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
14 000 Ft
Meningococcus B szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (BEXSERO) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
30 000 Ft
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PNEUMOVAX 23) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
11 000 Ft
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PREVENAR 13) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
17 000 Ft
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 1440 felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 720 gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
9 000 Ft
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
15 000 Ft
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
15 000 Ft
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
7 000 Ft
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
24 000 Ft
Védőoltás beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek