Esztétikai kezelés

Az esztétikai kezelések közé tartoznak azok a nem sebészeti eljárások, amelyek célja az öregedés jeleinek leküzdése, a bőr minőségének javítása, esetleg az arc formázása. Segítségükkel gyorsan, biztonságosan és hatékonyan nyerhetők vissza az arc természetes vonalai.

Mi az az orvos esztétika?

Az esztétika az orvostudomány azon ága, amely a betegek külső megjelenésének javítására összpontosít. Olyan minimálisan invazív, nem sebészi kezeléseket foglal magába amivel például a bőr megereszkedését, hegeket, illetve a bőr egyes elszíneződéseit lehet. Míg az esztétikai plasztikai sebészet körébe bizonyos műtéti beavatkozások, például a zsírleszívás, az arcplasztika vagy a mellnagyobbítás tartoznak, addig az orvosesztétikai kezelések a nem sebészeti eljárásokat jelentik.

Esztétikai kezelés típusok a Wáberer Medical Centernél

Az orvos esztétikai bőrgyógyászat népszerű kezelései közé tartoznak a botoxinjekciók, a hialuronsavas töltőanyagok, de a szálbehúzás is csodákat tesz a volumenét vesztett arcbőrrel, így segítségével akár 5-10 évet is visszafiatalodhat a páciens.

 • A botox (botulinum toxin tartalmazó vegyület) a mimikai izmokba való fecskendezése csökkenti a dinamikus ráncok megjelenését, mivel a hatóanyagként beadott botolinum toxin az izmok ingerület átvitelének blokkolásával meggátolja az adott izmok összehúzódását.

 • A hialuronsavas kezelés szintén egy minimálisan invazív injekciós eljárás, amellyel azonnali térfogat pótlást, formázást, és bőrminőség javulást tudunk elérni. Pozitív hatása továbbá a kollagén termelődést fokozó hatása.

 • A szálbehúzás orvosi minőségű felszívódó fonalakkal emeli vagy feszesíti meg az arcbőrt, hatása pedig akár évekig is kitarthat a behelyezés körüli szövetek kollagéntermelésének serkentése miatt.

Esztétikai kezelés a legjobb szakemberektől.

Botox kezelés ára

A botoxkezelés kettős funkcióval bíró esztétikai kezelés, hiszen

 • egyrészt kiválóan alkalmas a mimikai (dinamikus) ráncok eltüntetésére, valamint mérséklésére,

 • másrészt blokkolja az izzadságmirigyek működését, ezért remekül alkalmazható hónalj-, tenyér- és talpizzadás kezelésére is.

A botox ára attól függ, hogy hány régiót érint a kezelés, hiszen alkalmazható a

 • a szemöldökök közötti ráncok („haragosránc” vagy glabella),

 • a vízszintes homlokráncok,

 • a szem körüli szarkalábak,

 • az orrhát két oldalán megjelenő finom ráncok („nyusziránc”), illetve

 • a száj körüli ráncok kezelésére is.

Melyik a legjobb esztétika klinika?

A Wáberer Medical Centerben az orvosesztétikai kezelések és a plasztikai sebészeti beavatkozások széles kínálatából válogathat, hiszen magasan képzett szakorvosaink a hialuronsavas kezelésektől a mell-, kar-, has- és combplasztikán át az intimplasztikáig számos szépészeti és rekonstrukciós beavatkozást végeznek. Árainkról itt tájékozódhat, ahol időpontfoglalásra is lehetősége nyílik szakorvosi konzultáció keretében. Kérjük, hívjon minket a +36-1-323-7000 telefonszámon, hogy megválaszolhassuk esztétikai kezeléseinket érintő kérdéseit.

Szakembereink

Dr. Benedek Zsófia sebész szakorvos magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 18 Pácienseket 18 éves kortól fogad.
Dr. Nagy Diána plasztikai és égés – sebész szakorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 16+ Pácienseket 16+ éves kortól fogad.
Dr. Trévidic Thibault plasztikai és égéssebész szakorvos Magyar, angol, francia Orvosunk Magyar, angol, francia nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Bene Ruzsena plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
 • Hétfő 07:00-20:00
 • Kedd 07:00-20:00
 • Szerda 07:00-20:00
 • Csütörtök 07:00-20:00
 • Péntek 07:00-20:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek