Dr. Antal János

Dr. Antal János

ortopéd-traumatológus szakorvos
Szakemberünk magyar, angol nyelven beszél. Pácienseket 14+ éves kortól fogad.

Bemutatkozás

Semmelweis Egyetemen végeztem 2004-ben, majd ortopéd és baleseti sebészként kezdtem el dolgozni. Szakorvosi tanulmányaimat részben itthon, részben Angliában Oxfordban végeztem. Nagyizületi protetikára specializálódtam, rendszeresen/rutinszerűen csípő- és térdprotézis beültetést végzek.  A szövetek, izmok  kíméletével, minimál invazív technika alkalmazásával végzem a műtéteket.

Nagy gyakorlatom van ízületi injekciók beadásával. Praxisomban kíméletesen, törekedve a fájdalommentességre adom az injekciókat, térd, csípő, váll és bokaízületbe, melyet az adott ízület részletes vizsgálata előz meg, felállítva a korrekt indikációt az injekció szükségességére. Legmagasabb keresztkötött hyaluronsav készítményt alkalmazom, de megfelelő indikációban steroid injekciót is használok.

 Csapatorvosként évek óta foglalkozom élsportolók sérüléseivel, elsősorban térd, váll,könyök, boka és csípőtáji problémákkal. A modern és gyors diagnosztikán túl műtéti indikáció esetén általában artroszkópos technikával tudok végleges megoldást nyújtani a sportolók számára. Hobbisportolók sérüléseit is ugyanilyen elvek mentén kezelem.

Az időpontokat akkor tudja megtekinteni, ha választott szakterületet és vizsgálatot!