Áraink

Általános gyermekgyógyászat

Mi tartozik az általános gyermekgyógyászat körébe?

A gyermekgyógyászok olyan orvosok, akik csecsemők, gyermekek és serdülők ellátására szakosodtak. Egészségügyi állapotok széles skáláját diagnosztizálják és kezelik, a kisebb egészségügyi problémáktól a súlyos betegségekig. Az általános gyermekgyógyászat megelőző ellátást is nyújt, beleértve a védőoltásokat és az egészségügyi szűrővizsgálatokat.

Mivel fordulhatunk gyermekorvos magánrendeléshez?

Az általános gyermekgyógyászok fejlődésorientáltak, ellátásuk középpontjában pedig a gyermekeket érintő fizikai, viselkedési, fejlődési és szociális problémák megelőzése, felismerése és kezelése áll.

Magán gyermekorvos Budapesten, a Wáberer Medical Centerben

Születéstől 2 éves korig a fejlődés szoros nyomon követése a meghatározott időközönként, valamint kötelező és ajánlott oltások beadása.

2 éves kor felett érdemes évente legalább egyszer megvizsgáltatni gyermekét általános gyermekorvossal, hiszen a lappangó, még tünetmentes betegségek, fejlődési rendellenességek korai felismerése nagyban megkönnyíti a gyógyítást.

Gyermekgyógyászati klinikánkon lehetőség van:

 • gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálatra panasz esetén,
 • teljeskörű gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálatra,
 • gyermekgyógyászati kontrollvizsgálatra (2 hónapon belül),
 • gyermekgyógyászati telekonzultációra, valamint
 • integrált szülő-csecsemő konzultációra is.

 

Általános gyermekgyógyászat árak, kapcsolat

Általános gyermekgyógyászat árak, kapcsolat

Magán gyermek “háziorvost” keres? A Wáberer Medical Center gyermekgyógyászata a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, empatikus, kiváló szakemberekkel, gyermekbarát környezettel várja a családokat. Hiszünk abban, hogy a megelőzésnek kiemelt szerepe van az egészségügyi ellátásban. Gyermekklinikánk preventív szűrései nemcsak biztonságot nyújtanak, de az esetlegesen feltárt problémák időben történő kezelése a gyógyulás egyik kulcsa is.

Szakembereink

Dr. Bene Gabriella csecsemő- és gyermekgyógyász magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 0+ Pácienseket 0+ éves kortól fogad.
Dr. Veress Fanni Éva csecsemő- és gyermekorvos magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 0+ Pácienseket 0+ éves kortól fogad.


Áraink

Gyermekgyógyászati kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Teljeskörű gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat
58 000 Ft
Gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat panasz esetén A vizsgálat akut panasz esetén vehető igénybe.
37 500 Ft
Gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat oltási tanácsadással
Integrált szülő-csecsemő konzultáció A konzultáció során a szakorvos a csecsemő viselkedésével, önszabályozásának alakulásával, a szülő-gyermek kapcsolattal, a gyermek fejlődésének mérföldköveivel foglalkozik.
Gyermekgyógyászati telekonzultáció A megadott időpontban szakorvosunk telefonon fogja Önt keresni. A megadott időpontban szakorvosunk telefonon fogja Önt keresni.
37 500 Ft
COVID-19 and Influenza A+B Antigen Combo gyorsteszt
Integrált szülő-csecsemő konzultáció 5 alkalmas csomag A konzultáció során a szakorvos a csecsemő viselkedésével, önszabályozásának alakulásával, a szülő-gyermek kapcsolattal, a gyermek fejlődésének mérföldköveivel foglalkozik.
261 000 Ft Telefonos foglalás
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
 • Hétfő 07:00-20:00
 • Kedd 07:00-20:00
 • Szerda 07:00-20:00
 • Csütörtök 07:00-20:00
 • Péntek 07:00-20:00
 • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek