Áraink
Infektológia

Infektológia

Az infektológia az orvostudomány azon ága, mely a kórokozók, a baktériumok, a vírusok, a gombák, a férgek által okozott fertőző és fertőzéses kórképek diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik. Érdemes infektológushoz fordulni, ha hosszabb ideje (hetek óta) meglévő, ismeretlen eredetű, lázas állapot áll fenn és a pontos okot nem sikerült az addigi vizsgálatokkal meghatározni, illetve a betegség hátterét felderíteni. További esetek: bármely sérülés sebészi ellátását követően a tetanus kockázatának megállapítása és/vagy oltás céljából parazita fertőzések gyanúja esetén (pl.: elhúzódó hasmenés, bélférgesség stb.) infekció gyanúja esetén (pl.: húgyúti infekciók, felső légúti infekciók, stb.) gyakori külföldi, trópusi országokba történő utazások esetén foglalkozási veszélynek kitettek oltása céljából krónikus májbetegség esetén felnőttkori immunizálási terv megvalósítása céljából (pl.: ismétlő oltások) kullancs csípést követően jelentkező tünetek miatt nyirokcsomó duzzanat megjelenésekor kiütések megjelenésekor korábbi szerológiai eredmények kiértékelésére, értelmezésére antibiotikumos kezelés meghatározására Klinikánkon adott a diagnosztikus vizsgálatok elvégzése, és a járóbetegként történő kezelés lehetősége. A fertőző és fertőzéses eredetű betegségek megelőzésében fontos szerep jut a védőoltásoknak, melyeket klinikánk biztosítani tud, és azok helyszínen történő beadása is lehetséges.

Szakembereink

Dr. Tusnádi Anna fertőző betegségek szakorvos,belgyógyász szakorvos, hepatológus, védőoltási tanácsadó magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 14+ Pácienseket 14+ éves kortól fogad.
Dr. Ludányi Andrea belgyógyász szakorvos, infektológus szakorvos, foglalkozás-egészségügy, védőoltási tanácsadó magyar, angol Orvosunk magyar, angol nyelven beszél. 16+ Pácienseket 16+ éves kortól fogad.

Kapcsolódó vizsgálatokÁraink

Infektológiai szakorvosi vizsgálat
37 500 Ft
Infektológiai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft
Utazási és oltási tanácsadás
37 500 Ft
Influenza elleni védőoltás (VAXIGRIP TETRA) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Védőoltás beadása A feltüntetett ár nem tartalmazza az oltóanyag díját.
Bárányhimlő elleni védőoltás (VARIVAX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Veszettség elleni védőoltás (VERORAB) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Sárgaláz elleni védőoltás (STAMARIL) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Rotavírus fertőzés elleni védőoltás (ROTARIX per os) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
HPV (humán papillómavírus) elleni 9 komponensű védőoltás (GARDASIL 9) A feltüntetett ár nem tartalmazza a védőoltás beadásának díját, mely 10 000 Ft.
51 000 Ft
Hastífusz elleni védőoltás (TYPHIM Vi felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Gyermekek kötelező védőoltása (torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, gyermekbénulás, Haemophylus influenza B ellen) (PENTAXIM) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Védőoltás beadása (oltási tanácsadás nélkül) Nem tartalmazza az oltóanyag díját.
Tetanusz elleni védőoltás (tetanus toxoid korábban már védőoltásban részesült személyeknek) (TETATOX szuszp. inj.) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Kullancs okozta encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni védőoltás (FSME gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Meningococcus A, C W135, Y szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (NIMENRIX) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Meningococcus B szerocsoport (gennyes agyhártyagyulladás) elleni védőoltás (BEXSERO) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PNEUMOVAX 23) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Pneumococcus (bakteriális tüdőgyulladás) elleni védőoltás (PREVENAR 13) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 1440 felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis A (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (HAVRIX 720 gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis A és B (vírusos májgyulladás) elleni kombinált védőoltás (TWINRIX gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B felnőtt részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Hepatitis B (vírusos májgyulladás) elleni védőoltás (ENGERIX B gyermek részére) A védőoltás díja nem tartalmazza a szakorvosi vizsgálat és a védőoltás beadásának díját.
Védőoltás beadása - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek