Dr. Takács Rita

Dr. Takács Rita

belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos
Pácienseket 14+ éves kortól fogad.

Önéletrajz

1994-ben szereztem általános orvosi diplomát a SOTE-n. 2000-ben belgyógyászatból, majd 2002-ben  gasztroenterológiából. 1998 óta a Bajcsy- Zsilinszky kórház Gasztroenterológiai osztályánés ambulanciáján dolgozom. A gasztroenterológia területén alsó- és felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálatokat, invazív beavatkozásokat végzek. 2002 januárjától végzek hasi ultrahangos vizsgálatokat, ultrahang vezérelt aspiratiós cytológiai vizsgálatokat, 2007-től  endoscopos  ultrahang  vizsgálatokat, melyből 2015-ben szereztem licenc  vizsgát. 2016 óta dolgozom a magánellátásban is.

Pályám során a gasztroenterológiában találtam meg azt a lehetőséget, hogy a beteget kivizsgálásának   teljes folyamatát végig követhessem, személyesen végezhessem (vizsgálat, ultrahang, endoscopia), és a belgyógyászati képzettség miatt a betegeket egészében szemléljem.

BEMUTATKOZÁS

A gasztroenterológia területén alsó- és felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálatokat, invazív beavatkozásokat végzek. 2002 januárjától végzek hasi ultrahangos vizsgálatokat, ultrahang vezérelt aspiratiós cytológiai vizsgálatokat, 2007-től endoscopos ultrahang vizsgálatokat, melyből 2015-ben szereztem licenc vizsgát. 2016 óta dolgozom a magánellátásban is.Pályám során a gasztroenterológiában találtam meg azt a lehetőséget, hogy a beteget kivizsgálásának teljes folyamatát végig követhessem, személyesen végezhessem (vizsgálat, ultrahang, endoscopia), és a belgyógyászati képzettség miatt a betegeket egészében szemléljem.

SPECIALIZÁCIÓ

  • Alsó- és felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálatok, invazív beavatkozások
  • (polypectomia, endoszkópos vérzéscsillapítás, scleroterápia, ligatió, jejunalis szonda levezetés, PEG behelyezés)
  • 2002 januárjától végzek hasi ultrahangos vizsgálatokat, ultrahang vezérelt aspiratiós cytológiai vizsgálatokat
  • 2007 óta végzek Endoscopos ultrahangos vizsgálatokat