Miért a Wáberer Medical Center?

160 KÜLÖNLEGESEN
KÉPZETT ORVOS
HATÉKONY BETEGÚT
MENEDZSMENT
TÖBB MINT
38 SZAKORVOSI TERÜLET
SZEMÉLYRE SZABOTT
ELJÁRÁSOK
TELJES KÉPALKOTÓ ÉS
LABORDIAGNOSZTIKA

Total Care
Teljeskörű gondoskodás

biztonság
barátságos környezet
személyre szabott
eljárások
innovatív műtéti
technikák
kiemelkedő szaktudás
különlegesen képzett
specialisták
gyors gyógyulás és
rehabilitáció
csúcstechnológiás
eszközök és
implantátumok

„Kedves Eszter!

Egy pár mondattal szeretném zavarni Önt. Én ma pont 4 hete voltam az Önök “vendége”. Külön nem tudom mindenkinek megköszönni azt a figyelmet és kedvességet mindenkinek amit kaptam ott. Az én “Doki bácsim” AKI remek orvos és ráadásul piszok jól néz ki – azért vagyok kicsit szemtelen mert akár a fiam is lehetne – Zahár főorvos úr az EMBER. A sok kedves Nővérke és a Gyógytornász hölgyek remek munkát végeznek. Van még egy igen kiemelkedő személy Ő nem más, mint az altatós orvos Illés doktor úr, hát Ő egy szuper, mondom szuper EMBER, az egész lénye nyugalmat áraszt, köszönöm Doktor úr. Tisztelettel Márti, a lábadozó nyugger nagyi ❤️”

N-né, Márti

Tisztelt Wáberer Medical Center Vezetése részére!

Április 20-án déltől került sor gasztrokópiás és kolonoszkópiás vizsgálatomra az Önök Klinikáján. A vizsgálatokat Dr. Fuszek Péter gasztroenterológus és Csapata végezte. Itt szeretném megköszönni azt a magas fokú törődést, felvilágosítást, továbbá azt a kiemelkedő szakmai színvonalat, melynek eredményeképpen mind pszichésen, mind fizikailag jól tolerálható volt a vizsgálat. Kérem a T. Klinika Vezetését, hogy tolmácsolja köszönetemet Dr. Fuszek Péternek és csapatának. Kiemelem továbbá dr. Sum Adrienn altatóorvos igen alapos előzetes vizsgálatát, és megnyugtató mondatait,  mellyel legyőzte bennem a beavatkozás előtti félszemet. Még egyszer köszönöm a magas szintű ellátást, tisztelettel üdvözli Önöket.

P. G.

“Kedves Doktornő!

Szerencsésnek érzem magam és hálás vagyok, hogy Önöknél történt a műtétem. Egyszerre tettek mindkét csípőmbe protézist, és nagyon szépen gyógyulok.  

Gyakran eszembe jut, hogy dr. Szalai Csilla a műtét után milyen kedvesen bejött hozzám, én pedig nem ismertem meg maszk nélkül, és némiképp kábán reagáltam. Nagyon bánt engem, hogy nem tudtam kifejezni a hálámat a csodálatos munkájáért, ahogy a műtét alatt stabilan bódításban tartott, és kiemelkedő szaktudása segítéségével végig biztonságban voltam.

Köszönet és tisztelet illeti a nagyon emberséges, empatikus, gyengéd megnyilvánulásaiért is. A műtéttől egyáltalán nem féltem, amit Önnek és Flórának köszönhetek. A műtőben kifejezetten jó hangulat volt, amire szintén nagyon jó érzésekkel gondolok vissza.

Végtelenül hálás vagyok, szeretettel üdvözlöm:

Dr. R.Á.

„Hihetetlen profi itt az ellátás. Az orvosom legnagyobb gondossággal és nagyon magas szakmai felkészültséggel foglalkozott velem – mindvégig empatikusan, amit külön is köszönök! Egyedülálló a kórház felszereltsége, egy nap alatt végigmentek minden vizsgálaton: Labor, Ultrahang, Koronária CT, MR – máshol hónapokba telt volna, mire különböző helyeken időpontot kapok! Csak megköszönni tudok mindent, az egész csapat kiváló!”

Sz.L.

„12 évet dolgoztam kórházban…de ez! Itt minden tökéletes volt, az ellátás, a személyzet kedvessége megkönnyíti a gyógyulást.”

V-B. A-né (88 éves)
csípőprotézis-műtét

Szeretném megköszönni altatóorvosomnak is a figyelmet és empátiát, amivel viseltetett irányomba műtétem során. Bár voltak félelmeim a műtét miatt, főként mivel korábban még nem altattak, illetve a klausztrofóbiám és vesebetegségem miatt is, de Rugonfalvi doktor valamennyi problémámat remekül kezelte.

M.ZS. (54 éves)

„Az orvosok, nővérek segítőkészsége és az egész személyzet kedvessége fantasztikus volt.”

Dr. S.A.-né
csípőprotézis-műtét

„Nem tudok olyat mondani, amivel még tökéletesebbé lehetne tenni az itt tartózkodást. Minden hibátlan volt.”

K. E.
csípőprotézis-műtét

Vastagbélrák megelőzés – de hogyan? Vastagbélrák megelőzés – de hogyan?

Dr. Sztipits Tamás onkosebész, sebész, FEBS, robotsebész, a Wáberer Medical Center profilvezető főorvosa a DOKIHOZ MEGYEK új epizódjában a bélrendszerről beszélt. Olyan gyakori betegségekről mesélt, mint a vastagbélrák, és ennek […]

Tovább
Urológiai betegségek Urológiai betegségek

Tatár Csilla DOKIHOZ MEGYEK! című sorozatának legújabb állomása Dr. Sebestyén László urológus szakorvosunkkal tért ki az urológiára. A beszélgetés főszerepében a vizelet-kiválasztó és -elvezető illetve nemiszerveket érintő lehetséges betegségek álltak. […]

Tovább
Az idegsebészet világa Az idegsebészet világa

Az idegsebészet egy rendkívüli precizitást és aprólékos odafigyelést igénylő szakterület, amely egyben olyan átfogó gondolkodásmódot is igényel, mint maga az ideghálózat, amely a testünk egészét átfutja, és további szervekkel és […]

Tovább
További blog cikkekKAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek