Áraink

Férfi plasztika– Nem csak a nők kiváltsága

Sok minden múlik az első benyomáson: megjelenésünk az élet minden egyes pillanatában hozzátesz vagy elvesz magabiztosságunkból. Az uraknál is természetes jelenség, hogy az életkor előrehaladásával csökken a bőr hidratáltsága, a hialuronsav koncentrációja, átalakul a bőr alkotóinak aránya, rugalmatlanná, tónustalanná válhat a bőr, ráncok alakulhatnak ki. A káros fizikai vagy kémiai környezeti hatások (pl.: UV sugárzás) szintén a bőr öregedéséhez vezetnek, ami látványosan megjelenhet az arcon. Orvos esztétika férfiaknak? A férfiak körében a TOP 4 legnépszerűbb beavatkozások közül az 1. helyen áll az arcfiatalítást célzó eljárás. A minimálisan invazív, nem sebészi kezelések a férfi nem számára is megoldást nyújtanak a felfrissült, igényes, fiatalos külső elérésében mindössze 10-25 perc alatt. A beinjekciózható hialuronsav - amely a szervezetben is természetesen előfordul - vagy bőrfeszesítő toxin megfelelő kombinációjával, vagy csak egyik hatóanyag használatával is, akár több terület egyidejű kezelésével látványos eredményt érhetünk el.  

Online időpontfoglalás Időpontfoglalás: +36 1 323 7000

Centrumunkban az orvosesztétikai kezelések és a plasztikai sebészeti beavatkozások széles tárháza érhető el. Szakorvosaink a hialuronsavas kezelésektől a mell-, kar-, has- és combplasztikán át az intimplasztikáig számos szépészeti és rekonstrukciós beavatkozást végeznek. Külföldi tapasztalattal és több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakembereink a nemzetközi standardoknak megfelelően szövetbarát anyagokkal, a legújabb operációs technikákkal dolgoznak. Szakorvosainkat kiváló asszisztens- és nővércsapat segíti.

Ennek köszönhetően Ön a lehető legkisebb megterheléssel térhet vissza mindennapi tevékenységeihez.

Célunk eltüntetni az öregedés jeleit és visszaadni, valamint megőrizni a bőr fiatalosságát. A természetes megjelenésben hiszünk, legyen szó esztétikai kezelésről vagy plasztikai műtétről. Minden páciensünk esetében a valós elvárásokat szem előtt tartva igyekszünk megfelelni a kívánságoknak. Kezeléseink és műtéteink prémiumkörnyezetben zajlanak, pácienseink a Budai-hegység szomszédságában, nyugodt és diszkrét környezetben regenerálódhatnak.

A fiatalság mulandó, de mi segítünk megőrizni. Forduljon hozzánk bizalommal!

időpontfoglalás

Foglaljon időpontot konzultációra kényelmesen, online!

Időpontfoglalás esztétikai konzultációra

Időpontfoglalás plasztikai sebészeti konzultációra

Szakembereink

Dr. Bene Ruzsena plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos magyar Orvosunk magyar nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.
Dr. Benedek Zsófia plasztikai sebész, sebész szakorvos magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 18+ Pácienseket 18+ éves kortól fogad.


Áraink

Plasztikai sebészeti műtét előtti konzultáció
37 500 Ft
Plasztikai és esztétikai szakorvosi konzultáció
37 500 Ft
Plasztikai és esztétikai kontrollvizsgálat (2 hónapon belül) Kontrollvizsgálat a Wáberer Medical Centerben történő szakorvosi vizsgálatot követő két hónapon belül vehető igénybe.
30 000 Ft


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek