Áraink
Gyógytorna

Gyógytorna

A gyógytorna célja a mozgásszervi megbetegedések megelőzése, illetve gyógyítása mozgásterápiával, hiszen a mozgásfunkció helyreállítása csak mozgás segítségével valósítható meg. A gyógytorna a fizioterápia legjelentősebb ága. A helyesen végzett, speciális tornagyakorlatok segítségével, a vérkeringés javításával, az ízületi funkciók fejlesztésével, az izomzat megerősítésével gyorsan és hatékonyan nyerhetjük vissza mozgáskészségünket megelőzve a későbbi súlyosabb betegségeket. A gyógytorna hatásai:

 • a fájdalom csökkentése
 • mozgásterjedelem növelése
 • izomerősítés
 • izomrelaxálás
 • mozgáskoordináció javítása

Első konzultáció, első alkalom felnőtt korosztály esetében: 50 perc Váltóruha, lehetőleg rövid nadrág és trikó vagy atléta, és zokni javasolt cipő nem szükséges.

Kiket várunk gyógytornára?

Kiket várunk gyógytornára?

Kisgyermekeket, kamaszokat hanyag tartás, lúdtalp, térd-, csípőfájdalom, vagy sport sérülések kezelésére. Felnőtteket derékfájdalom, porckorong sérv, ízületi fájdalmak kezelése, operáció előtti és utáni rehabilitációra.

Gerinctorna

Gerinctorna

Speciális gyakorlatokból álló, a törzs megtartásáért felelős izmok erősítését, valamint a feszülésre hajlamos, a gerinc mentén lévő izmok megnyújtását szolgáló mozgásforma. Célja az izomerősítés- és nyújtás mellett a gerinc mozgékonyságának és rugalmasságának fenntartása, illetve a különféle gerincfájdalmak csökkentése, megszüntetése, ezáltal a helyes testtartás kialakítása. A kíméletes mozdulatoknak és a pontosan beállított testhelyzeteknek köszönhetően bármely korosztály számára kifejezetten ajánlott. Ahhoz, hogy teljesen biztosak legyünk abban, hogy a megfelelő mozgásirányt találtuk meg és azt a beteg helyesen hajtja végre az önálló gyakorlás során, többszöri kontroll is szükséges lehet. A továbbiakban pedig fontos, hogy a beteg meg tudja előzni a fájdalom újbóli kialakulását.

Kinesio tape

Kinesio tape

Az elasztikus kineziológiai tapasz egy gyógyászati segédeszköz, mely hatékony kiegészítője lehet a különféle terápiás módszereknek. Rugalmas anyag, mely a bőrre speciális technikával felragasztva képes a fájdalmat enyhíteni, a keringést fokozni, a fokozott tónusú izom feszülését csökkenteni, valamint az instabil ízületet stabilizálni. Pamutból és akril ragasztóból készül. Bőrbarát, légáteresztő, így a bőr megfelelő előkészítése után nem okoz bőrirritációt, nem vált ki allergiás reakciót. Természetesen a gyógytorna segíthet az ülő és álló munkát végzőknek abban, hogy a monoton egyhangú pozícióban végzett munka káros hatásait megelőzzék. Ez jelenthet trombózis, nyiroködéma, gerincsérv prevenciót is. Traumás sérüléseket követő felépülésben elengedhetetlen a gyógytornász segítségének az igénybevétele.

Szakembereink

Farkas Ildikó vezető gyógytornász, okleveles fizioterapeuta magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 6 éves kortól Pácienseket 6 éves kortól éves kortól fogad.
Gonda Sára gyógytornász-fizioterapeuta magyar és angol Orvosunk magyar és angol nyelven beszél. 14 Pácienseket 14 éves kortól fogad.
Szabó Boglárka gyógytornász-fizioterapeuta 6 Pácienseket 6 éves kortól fogad.


Áraink

Gyógytorna első konzultáció
10 000 Ft
Egyéni gyógytorna (25 perc)
8 000 Ft
Fizikoterápia (25 perc)
8 000 Ft
Gyógytorna fizikoterápiával (50 perc)
15 000 Ft
Egyéni gyógytorna (50 perc)
15 000 Ft
Felkészítő telefonos konzultáció protézis műtétre A megadott időpontban szakemberünk telefonon fogja Önt keresni.
15 000 Ft
Fizikoterápia 10 alkalmas bérlet (25 perc)
Fizikoterápia 5 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (50 perc)
120 000 Ft Telefonos foglalás
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (25 perc)
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (50 perc)
Gyógytorna fizikoterápiával 10 alkalmas bérlet (50 perc)
120 000 Ft Telefonos foglalás
Gyógytorna fizikoterápiával 5 alkalmas bérlet (50 perc)
További árak betöltése Bezár


KAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
 • Hétfő 07:00-20:00
 • Kedd 07:00-20:00
 • Szerda 07:00-20:00
 • Csütörtök 07:00-20:00
 • Péntek 07:00-20:00
 • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek