Karácsonyi esztétikai akcióink keretein belül több kedvezményes kezeléssel is készültünk a szépülni vágyó pácienseknek. A kezelésekről azonban azt valljuk, hogy nem lehet eleget beszélni, és az sem mindegy, hogy milyen orvost választunk a beavatkozáshoz. Fontos meggyőződni arról például, hogy mi a célunk az eljárással, és ezzel a doktor is egyet ért-e. Ebben szerettünk volna segíteni a beavatkozás előtt álló pácienseink számára a következő interjúcikkel, melyet Dr. Benedek Zsófia, plasztikai sebésszel készítettünk.

esztétikai kezelés

Mi az Ön missziója az esztétika szakterületen?

Az esztétikai kezelésekkel kapcsolatban a misszióm az, hogy segítsen az embereknek abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Hiszem, hogy mindenki szeretne elégedett lenni a külsejével, és én ebben segítségükre leszek.

Mit jelent Önnek a szépség?

A szépség számomra nemcsak a külső megjelenésről szól, hanem a belső szépségről is. Az emberek egyediek, nem tudom konkrétan meghatározni a szépség jellemzőit. Ha mégis általánosságban kell megfogalmazzam, akkor a szépség az, amikor valaki jól érzi magát a bőrében, és ez sugárzik belőle.

Egy plasztikai sebész beszélhet természetességről? Ön számára hol van a művies és a természetes hatás határa?

Miért ne beszélhetne egy plasztikai sebész természetességről? A természetes hatás számomra az, amikor a beavatkozás eredménye nem látszik mesterségesnek, hanem az adott személy a tükörben kipihentebb, fiatalosabb, csinosabb énjét látja.

A Wáberer Medical Center a legklasszikusabb megoldások egyikével, a botoxszal készült, mint év végi kedvezményes szolgáltatás. Miért van töretlen sikere évtizedek óta ennek az eljárásnak, mi a titok?

A botox kezelés hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét és a finom vonalakat, amelyek az öregedés természetes jelei. A botox célzottan hat a mimikai izmokra, amelyek a dinamikus ráncokat és a vonalakat okozzák, és ellazítja őket, így a bőr simábbá és feszesebbé válik. A kezelés folyamata gyors és egyszerű eljárás, amely általában csak néhány percet vesz igénybe. Az anyagot vékony tűvel injektálják a kezelendő területre, és a hatás néhány napon belül már jelentkezik. A beavatkozás viszonylag fájdalommentes, a legtöbben csak enyhe kellemetlenséget tapasztalnak. Néhány napig enyhe duzzanat, bőrpír vagy kisebb véraláfutás előfordulhat, de ezek gyorsan elmúlnak. Az eredmény átlagosan 4-6 hónapig tart, ezt követően ismétlő kezelés javasolt a hatás fenntartása érdekében.

Másik választott arckezelésünk a skinbooster kezelés, mely az előzőnél már kevésbé ismert széleskörben, többek között azért, mert egy viszonylag új eljárásról van szó. Ismertetné, hogy hogyan működik ez a beavatkozás és mik a hatásai?

A skinbooster kezelés egy olyan esztétikai eljárás, amelynek során hialuronsavat vékony tűvel injektálnak a bőrbe. A beavatkozás során az anyagot a bőr középső rétegébe fecskendezik, ahol segít a bőr hidratálásában és feszesítésében. Ennek hatására a bőr simábbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik, az apróbb ráncok kisimulnak tőle. A skinbooster kezelés általában az arcon, a nyakon és a dekoltázson alkalmazható, de más területeken is használható, például a kézháton. A kezelés az összes hialuronsavas kezelés közül a legbiztonságosabb, hatása egyéntől függően kb. 3-9 hónapig tart.

Az akció január 15-ig vehető igénybe a Doktonőnél, szabad helyes függvényében. Kellemes szépülést és ragyogó ünnepeket kívánunk!


Blog cikk megosztásaKAPCSOLAT
1123 Budapest,
Alkotás utca 55-61.
+36 1 323 7000
NYITVATARTÁS
  • Hétfő 07:00-20:00
  • Kedd 07:00-20:00
  • Szerda 07:00-20:00
  • Csütörtök 07:00-20:00
  • Péntek 07:00-20:00
  • Szombat 07:00-15:00
HÍRLEVÉL
PARKOLÁS / TÉRKÉP
Parkolási lehetőségek