Mivel foglalkozik az onkológiai szakrendelésünk?

Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos megbetegedések megelőzésével, diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó szakág. Ezen megbetegedések testünk bármely szervét érinthetik. Általánosságban elmondható, hogy minél korábban derül fény a betegségre, annál jobb eséllyel gyógyítható. Intézetünkben lehetőséget biztosítunk az újonnan felfedezett elváltozások pontos diagnózisának felállítására szövettani mintavétel során, biztosítjuk a mielőbbi professzori konzultációt, az esetlegesen szükséges további kivizsgálást és kezelési tervet javaslunk.

Mivel a daganatos megbetegedésekben különösen fontos szerepet játszik az idő, így dedikált onkológiai esetmenedzser gondoskodik arról, hogy pácienseink mielőbb hozzájuthassanak a szükséges konzultációkhoz, vizsgálatokhoz. Az esetmenedzser feladata, hogy a WMC-n belüli kivizsgálási és kezelési tervvel kapcsolatos teendőket pácienseinkkel együtt, a legrövidebb idő alatt, egyénre szabottan segítsen megvalósítani, hogy mielőbb válaszokat kapjon páciensünk a felmerülő kérdéseire és közösen dönthessen onkológusunkkal a további lépésekről. A dedikált esetmenedzser az intézeten belül megvalósítható kezelési terv szerint megszervezi a szükséges vizsgálatokat, beavatkozásokat, kontrollokat.

 

Vizsgálatok a Wáberer Medical Centerben

Számos  szűrővizsgálat érhető el Intézetünkben. Bizonyos daganatok szűrésére már fiatalon is érdemes figyelni, ugyanakkor a legtöbb daganatos megbetegedés az életkor előrehaladtával – 40, de különösen 50 év felett – alakul ki.

Intézetünkben teljeskörű labor és képalkotó diagnosztika áll azonnal rendelkezésre minimális várakozási idővel. Házon belül széleskörű onkosebészeti hátteret biztosítunk azon pácienseink számára, akiknek kezelésében sebészeti beavatkozás szükséges.

A már onkológiai kezelés alatt álló pácienseknek professzori konzultáción nyílhat alkalom az adott betegség mélyebb megértésére, másodvélemény kérésére.