Mivel foglalkozik az onkológiai szakrendelésünk?

Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos megbetegedések megelőzésével, diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó szakág. Ezen megbetegedések testünk bármely szervét érinthetik. Általánosságban elmondható, hogy minél korábban derül fény a betegségre, annál jobb eséllyel gyógyítható. Intézetünkben lehetőséget biztosítunk az újonnan felfedezett elváltozások pontos diagnózisának felállítására szövettani mintavétel során, biztosítjuk a mielőbbi professzori konzultációt, az esetlegesen szükséges további kivizsgálást és kezelési tervet javaslunk.

Mivel a daganatos megbetegedésekben különösen fontos szerepet játszik az idő, így dedikált onkológiai esetmenedzser gondoskodik arról, hogy pácienseink mielőbb hozzájuthassanak a szükséges konzultációkhoz, vizsgálatokhoz. Az esetmenedzser feladata, hogy a WMC-n belüli kivizsgálási és kezelési tervvel kapcsolatos teendőket pácienseinkkel együtt, a legrövidebb idő alatt, egyénre szabottan segítsen megvalósítani, hogy mielőbb válaszokat kapjon páciensünk a felmerülő kérdéseire és közösen dönthessen onkológusunkkal a további lépésekről. A dedikált esetmenedzser az intézeten belül megvalósítható kezelési terv szerint megszervezi a szükséges vizsgálatokat, beavatkozásokat, kontrollokat.

 

Vizsgálatok a Wáberer Medical Centerben

Számos  szűrővizsgálat érhető el Intézetünkben. Bizonyos daganatok szűrésére már fiatalon is érdemes figyelni, ugyanakkor a legtöbb daganatos megbetegedés az életkor előrehaladtával – 40, de különösen 50 év felett – alakul ki.

Intézetünkben teljeskörű labor és képalkotó diagnosztika áll azonnal rendelkezésre minimális várakozási idővel. Házon belül széleskörű onkosebészeti hátteret biztosítunk azon pácienseink számára, akiknek kezelésében sebészeti beavatkozás szükséges.

A már onkológiai kezelés alatt álló pácienseknek professzori konzultáción nyílhat alkalom az adott betegség mélyebb megértésére, másodvélemény kérésére.

Áraink

Professzori szakorvosi konztultáció
32 000 Ft
Professzori szakorvosi kontroll (2 hónapon belül)
26 000 Ft
Professzori szakorvosi konztultáció angol nyelven
36 000 Ft
Professzori szakorvosi kontroll angol nyelven (2 hónapon belül)
31 000 Ft

Rendelési idő

Szerda
15:30 - 20:00
Időpontfoglalás +36 1 323 7000